dissabte, 24 de setembre del 2011

2ª Catalana: Olesa 7 - Navarcles 0

Primer partit de la temporada, que ha ressolt bé les olesanes, tot i que els gols han estat molt mal repartits en el temps.

Tot i que en general les jugadores locals han controlat bé el partit des de l'inici, no ha estat fins el minut 7 que no arribaria el primer gol gràcies a la Marina, desprès d'un temps mort. A partir d'aquest moment hi ha hagut un periode de total desconcert de les jugadores del Navarcles que han rebut tota una restillera de gols en menys d'un minut. Del minut 7:02 al minut 7:30, s'ha passat del 0-0 al 4-0, i 4 minuts més tard, ja era 6-0, en un mini festival de la Gemma, que ha fet els darrers 5 gols.
Un cop ha reaccionat el Navarcles, davant aquest ruixat, les bagenques han tancat millor les files, i han pogut contenir les olesanes fins el descans.
A la represa, la tònica ha estat similar. Domini olesà però poca efectivitat a l'hora d'encarar la porteria. Només la Silvia a 5 minuts del final ha pogut arrodonir el resultat amb el setè gol.

Destacar que a la porteria hi hem tingut com a convidada especial la Cristina Gramunt, que s'estrenava oficialment en aquesta posició, a l'espera de que s'incorpori la nova portera de l'equip.

Alineació Olesa: Cristina Gramunt (p), Gemma Cortes (5), Marina Montaño (1), Alba Soler, Alba Basil, Laura de la Cruz, Cèlia Grivé i Silvia Porterias (1).