dimecres, 31 d’agost del 2011

Mara



Aquesta temporada començarà amb molts comiats. A més del que ja hem comentat de la Cristina Garcia, també trobarem a faltar a una altre jugadora molt estimada a l'equip, i a més, també portera.

La que va ser la primera portera d'un equip femení a Olesa, la Mara Villatoro, deixarà l'equip i el hoquei aquest any. Desprès d'arrossegar molts mesos una lesió a l'esquena, ha decidit aparcar els patins (almenys de moment).

Tot i que va començar tard en la practica de l'hoquei, tots els que la coneixem, recordem les intenses ganes de treballar que tenia, i la valentia que suposava col·locar-se davant els projectils que li engegaven les seves companyes. Però si hi ha una cosa que la feia destacar, eren les ganes de riure que sempre tenia. Era la nostre “alegria de la huerta”. I com més fort li xutaven, més reia, i vinga riure. I acabàvem sempre tota la gent de la pista rient.

Fa 3 anys, el club s'obria l'hoquei femení, i era gràcies a la Mara que vam poder fer l'equip. El primer partit oficial va ser el 4 d'Octubre de 2008 davant l'Sferic. El resultat ens va deixar molt contents: només vam perdre 2 a 7. Teniem molt respecte a les nostres rivals, i descobrir que de tant en tant podies controlar el joc del rival i fins i tot fer 2 gols tenia gust de victoria (era com aquell vell acudit de l'Eugenio: “Jugar al Poker es l'òstia, i guanyar no vegis”). La primera alineació olesana femenina: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt, Lara Jaime, Helena Oleart, Gemma Cortés, Ariadna Gomez, Silvia Porterias i Marina Rabaneda.

Mentre anàvem jugant anàvem aprenent, amb un punt d'innocència i candidesa que hem anat perdent amb els anys (son les coses de fer-se gran). D'això tant sols han passat tres temporades, però es veu lluuuuny.

Com en altres àmbits de la vida, algunes cares venen i altres se'n van. De totes maneres, la Mara ja sap on trobar-nos, i sempre tindrà la pista oberta per venir. L'equip i el club estan en deute amb ella. Molta sort Mara.