diumenge, 8 de maig del 2011

Nacional Catalana: Olesa 8 - Noia 3

Avui les jugadores olesanes estaven inspirades i actives, i ha repercutit en un bon joc i en un marcador al que no estavem acostumats.

S'enfrontaven els dos equips cuers de la categoria, i això volia dir que hi havia molt en joc. Les olesanes des del primer minut han intentat controlar el partit amb una bona pressió, que els ha sortit bé, creant nombroses ocasions de gol. El primer gol ha esta obra de la Lara amb un xut des de mig camp sorprenent a la portera sadurnienca. Poc desprès la Txell engaltava un escaire imparable aprofitant un rebot a l'area. A partir del minut 10 ha començat el festival Cristina, primer en una contra ben ressolta, desprès amb una passada de la Lara milimetrica. S'arribava al descans amb un tranquilitzador 4-0.

La segona part ha estat similar, el Noia tenia molt problemes per entrar en comoditat a la zona olesana, i els talls al mig camp s'han succeit amb assiduitat. A partir del minut 5, han caigut 3 gols fotocopiats un de l'altre obra de la Cristina, al recuperar boles al mig del camp.

Les olesanes, però, s'han carregat de faltes (tot i que no ha estat un partit dur) i ha caigut la desena. El Noia no ha perdonat i ha fet el 7-1 a 10 minuts del final. Poc desprès una desafortunada jugada de l'Alba, en que involuntariament ha trabat el patí d'una jugadora visitant, li ha suposat una targeta blava. Tampoc ha perdonat el Noia, fent el 7-2. A cinc minuts del final un xut de la Txell, s'ha passejat per tot el cos de la portera visitant en una ruta agònica fins a superar la linea de gol. Un gol poc lluit però efectiu per la moral olesana (8-2). Un minut més tard el Noia aconseguia el seu primer gol en jugada establint el marcador definitiu. Encara tindria el Noia possibilitat d'acostar més el marcador, amb un penal per falta dins l'area olesana a 40 segons del final, però el tret ha anat alt.

Un bon resultat però que encara no allunya el fantasma del descens. Queden 2 partits vitals contra el Masies i el Bigues.

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Txell Ventura (2), Lara Jaime (1), Gemma Cortes, Cristina Gramunt (5), Silvia Porterias, Helena Oleart i Alba Soler.

Alineació Noia: Marta Arnau (p), Esther Tena, Judit Baldris, Saray Marcos, Marta Rovira, Anna Tena, Silvia Rovira, Mireia Gibert.

Gols: 1-0 (Lara, 1:10), -0 (Txell, 4:13), 3-0 (Cristina, 9:27), 4-0 (Cristina,16:28). 2ª Part: 5-0 (Cristina, 5:56), 6-0 (Cristina, 6:25), 7-0 (Cristina, 7:07), 7-1 (Silvia R. [FD], 10:03), 7-2 (Silvia R. [FD], 11:13), 8-2 (Txell, 14:30), 8-3 (15:56).