diumenge, 1 de maig del 2011

Nacional Catalana: Capellades 3 - Olesa 3

Bon partit de les olesanes a la singular pista de Capellades. Amb alternatives al marcador, i moltes oportunitats desaprofitades, i un nou empat a la conta olesana.

Un cop les jugadores olesanes han començat a adaptar-se a la potencia del rebot a les parets de la pista i a la seva considerable amplada, s'ha vist que el joc seria molt igualat. Moltes triangulacions i joc obert que permetia un joc vistòs. El primer gol del Capellades arribaria al minut 10 d'un fort tret pel lateral esquerrra. El marcador, tot i haver-hi forces ocasions pels dos equips, no es mouria fins a 3 minuts del descans amb dos gols gairabé seguits de la Gemma. El segon d'ells culminant una bona escapada. Amb aquest avantatge de 1-2 s'arribaria al descans.

Als 2 minuts de la represa, el Capellades tornava a empatar el partit, i quatre minuts més tard robaven una pilota al centre i aconseguien tornar-se a posar per davant. Però poc ha durat l'alegria del Capellades, ja que 30 segons més tard, la Lara recuperava un rebot darrera la porteria local, i en una ràpida maniobra aconseguia el clàssic "gol del tontu" al no arribar a temps la portera del Capellades a cubrir el pal. Empat que seria el resultat definitiu tot i que hi hagut forces ocasions pels dos costats per decantar el partit, destacant primerament una falta directa favorable al capellades, quan una jugadora s'escapava sola al driblar i empassegar amb una bota olesana. La Cristina ha aconseguit aturar el tir i el rebot ha anat darrera la porteria impedint que el Capellades puguès aprofitar la bola. Poc desprès, l'oportunitat queia pel costat olesà quan l'arbitre ha pitat un penal per uns peus molt evidents a l'area capelladenca. La Txell ha estat l'encarregada de fer el xut que ha rebotat en la portera local, el rebot posterior aniria alt.

Encara quedaven 6 minuts, però el marcador no es mouria. Un resultat que les olesanes no esperaven a l'inici del partit, però que un cop vist el partit ha sabut a poc. Cal tenir present que aquest cap de setmana no haviem tingut l'ajuda de la Cristina Gramunt (la "pitxixi" olesana), encara que cal dir que l'equip se n'ha sortit prou bé, cosa que indica que l'equip pot rutllar encara que faltin jugadores claus.

El proper cap de setmana toca jugar contra el Noia, el rival directa de l'Olesa en la lluita per no baixar. Esperem que la confiança obtinguda en aquest partit reforci el joc el proper dissabte.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Gemma Cortes (2), Lara Jaime, Txell Ventura, Silvia Porterias i Helena Oleart.

Alineació Capellades: Anna Lopez, Sonia Morros, Serena Casado, Monica Morros, Laur Torres i Raquel Torres.

Gols: 1-0 (10:47), 1-1 (Gemma, 16:24), 1-2 (Gemma, 17:38). 2ª Part: 2-2 (1:58), 3-2 (5:03), 3-3 (Lara, 5:37).