diumenge, 22 de maig del 2011

Nacional Catalana: Bigues i Riells 3 - Olesa 3

El "partit de la promoció", provocat per la lamentable existencia de partits ajornats del SHUM, ha acabat en taules, en un partit amb diferents alternatives i, en general, poc lluit, amb moltes errades.

Partit igualat i molt irregular. Ha començat marcant l'Olesa gracies a un excelent gol de la Cristina als 5 minuts de partit. I ja no hauria més gols en aquesta primera part, que ha estat marcada per una marcada igualtat que es reflectia en una dificultat mutua per atravessar les linies defensives, i que quan ho feien es trobaven amb bones actuacions de les porteres.

A la segona part, la Marta Borràs s'encarregava de tornar el marcador a empat als 10 segons de partit. El que podia semblar un petita badada inicial de les olesanes, en realitat s'ha convertit en un periode ple d'imprecisions que sota la pressió del Bigues, s'han convertit en una remuntada completa de l'equip local que s'ha posat per davant amb un 3 a 1, amb gols de la Monica Gomez abans del 10 minuts, amb unes pilotes mortes a l'area que ningú era cpaç de veure excepte els esglaiats espectadors. Per sort, per l'Olesa, les jugadores olesaneshan aconseguit remuntar. Primer amb un gol de la Gemma, gracies a una excelent recuperació de la bola al mig del camp i passada al segon pal. El tercer gol, també ha estat de la Gemma amb una picada llunyana cap a la Txell des del mig del camp, que la jugadora olesana ha deixat passar enganyant la defensa i a la Georgina, arribant la bola inocenment al fons de la xarxa. Una falta directa per cada equip al arribar a les 10 faltes, que no s'han transformat ha estat el epileg d'aquesta lliga a Nacional Catalana 2010-2011.

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Lara Jaime, Cristina Gramunt, Txell Ventura, Gemma Cortes i Silvia Porterias.
Alineació Bigues: Georgina Gervilla, Caludia Argemí, Gemma Camp, Marta Borràs, Carla Martinez, Susana Carmona, Monica Gomez i Sara Cristofol.

Ultima hora: Finalment els dos equips s'han salvat de la promoció amb la derrota del SHUM a Arenys de Munt. Per tant vol dir que hem salvat la categoria.

Per alguns potser seria un trist consol, però crec que per les nostres jugadores ha representat un gran esforç tota la temporada que els ajudarà molt de cara a l'any que ve. Han demostrat que ho poden fer molt millor que el lloc que refelecteix la taula. Felicitats.