dissabte, 7 de maig del 2011

Minifem: Olesa 3 - Palau de Plegamans 9

Les nostres jugadores han aguantat fins a 10 minuts del final (3-4), però no han pogut contra un equip més fort i més ràpid.

Com deiem, les jugadores olesanes han pogut controlar bé el Palau al primer temps, avançant-se per dos cops amb gols de la Clara i l'Oliva, però el Palau era un rival potent, i tenien molt bon patí i bon xut. El partit es preveia igualat. 2 a 2 al descans.

A la represa però, el Palau ha explotat el seu potencial, fent dos gols als primers minuts. La Clara ha aconseguit reduir distàncies en una bona mitja volta, però a partir d'aquí l'equip olesà ha pagat el seu esforç, i una serie de contres en les que la velocitat i la traça palauenques ha fet molt mal a les olesanes, han establert un marcador poc just.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Nerea, Paula, Clara (2), Oliva (1), Natalia i Aitana.