dimarts, 24 de maig del 2011

Minifem. Cròniques des de la frontera

La Esther ens ha preprat en aquest diari una petita crònica del viatge del Minifem a la Jonquera en les fases final d'hoquei categoria Minifem.



Diari de viatge
by Esther

La jornada començava el dissabte amb el viatge del minifem a La Jonquera. Feia un dia assolellat i agradable, - quins nervis que tinc..., a les nenes les veig força bé, jo estic nerviosa, però perquè?...

Dissabte tarda: 

 Olesa- Blanes, el segon i el tercer a la lliga per tant es presentava un partit complicat, o si més no un partit on hauríem de lluitar de valent.
Han començat el partit amb molta força, amb empenta i ganes.
Tot i que hem estat els primers en encetar el marcador, l'empat ha arribat després de molts intents i arribades a porteria.

El primer gol ha estat obra d’una bona jugada i passada de l’Oliva a l’Aitana que ha col·locat la bola dins la xarxa del Blanes.
A la mitja part el resultat era d’empat a 1. A la represa de la segona part el Blanes s’ha posat per davant nostre, el 1-4 ens ha deixat una mica tocats i semblava que no hi havia res a fer, però a manca de 5 minuts del final hem arribat a posar-nos 2-4, amb un xut genial de l’Oliva, però ja no hem pogut fer res, i així ha acabat el marcador.
D'aquest partit podríem destacar l’energia del joc de les nenes de l’Olesa, han estat impressionants, han atacat amb força, han corregut, han lluitat i no s'han rendit en cap moment.

Dissabte vespre:

Demà jugaran pel 3er. o 4t. lloc serà contra al Bigues i Riells. Ara toca descansar.

... Cap a l’hotel, una bona dutxa i a sopar, això és el que vam fer els pares. Un cop vam ser al vestíbul tots plegats varem anar a sopar a un restaurant proper a l’hotel, va ser una vetllada molt agradable, i desprès a dormir. Demà ens queda un altre partit i les nostres nenes han de descansar...

Diumenge:


Bigues i Riells - Olesa, han entrat els dos equips a la pista, quina sorpresa les dos equipacions de color verd, que hem de fer ara?
No passa res, samarreta del Jonquerenc per l’Olesa i comença el partit... 4 segons de joc i marca el Bigues,... ens vam quedar en blanc, que ha passat? no pot ser!, serà la nova equipació?
Les olesanes s’han quedat tocades per aquest gol tan matiner, però es posen les piles i comença la remuntada.
Al principi ens ha costat una mica d’arrancar, problemes amb les botes, nenes mig adormides, el primer gol molt aviat, un cúmul de coses que tenien les jugadores ben descol·locades.
Temps mort, xerradeta de l’entrenador i com noves..., jugades, passades, retallades, recuperació de la bola i gol...
Resultat final 2-6, amb 2 gols de la Clara, 2 de l’Oliva i 2 de l’Aitana.
D’aquest partit destacaria que totes i cada una de les jugadores olesanes han estan genials.

FELICITATS!!!, SOU ESTUPENDES...

També felicitar a l’entrenador l’Albert i el delegat en Roger, per la feina ben feta. I com no a tota la afició de l’Olesa i a la afició contraria que també ens va donar els seus ànims.

Diumenge tarda:

3er. lloc, no està gens malament. Ara ens anem a dinar a una casa a Cantallops que ens han deixat uns amics. Un bon aperitiu i un rissoto que està per llepar-se els dits. Aquestes nens no tenen prou, no han parat de jugar en tota l’estona, els pares estem fets caldo però elles com si res. Algun que altre pare sense dir noms a fet la migdiadeta, i la resta... a fer-la petar. Cap a les 5 de la tarda ja tornaven a ser al pavelló per veure la final de la Copa Federació entre el Blanes i el Palau. I a les 6 la final del Campionat de Catalunya entre el Mataró i el Vilanova. Finalment ha estat el Palau el guanyador de la Copa Federació i el Mataró del Campionat de Catalunya, des de aquí les FELICITEM!!!.

I ara si, ja arriba el final, xerrada de tots els compromissaris, baixada de la senyera amb el càntic de Catalunya i entrega de les medalles i les copes, més felicitacions, acomiadaments i cap a casa...

L'expedició olesana a la Jonquera