dissabte, 30 d’abril del 2011

Nacional Catalana: SHUM Maçanet 4 - Olesa 2

Els quatre gols del SHUM en els 5 primers minuts de partit, han estat un llast massa important a la resta de partit. Tots els gols a la primera part.

El pitjor inici de temporada que ens podíem trobar amb un rival directe per salvar la categoria. I aquest cop, tot i que hi havia una evident manca de concentració de les jugadores olesanes, el merit ha estat del Shum, ja que practicament tots els gols han estat en jugades ben elaborades i millor resoltes. 2-0 als 2 minuts. Temps mort, per centrar les coses, i... dos gols més.

Ni les jugadores selvatanes crec que s'esperaven aquesta eficàcia, que s'ha acabat al minut cinc. El partit , a partir d'aquest moment ha entrat en una fase molt més igualada, en que l'Olesa ha aconseguit frenar a les locals, tot i que li costava penetrar l'area, amb una defensa molt avançada, que no podien salvar amb comoditat. Les olesanes han forçat els xuts llunyans per obrir més espais, un dels quals h tingut exit, obra de la Txell, amb un bot de la bola just a sota la portera, aconseguint el primer gol olesà. Portàvem 10 minuts de partit.

Son dos equips molt joves, segurament els mes joves de la categoria, i això vol dir molta velocitat i un cert esbojarrament. Passes tallats al mig del camp continus per part dels dos equips. En un d'aquests, entre l'Helena i la Gemma, han tornat a acostar el marcador fent el 4-2, que a les postres, seria el definitiu, a 6 minuts del descans.

A la represa, les ocasions han sovintejat, amb un estil de joc similar a la primera part. Les olesanes han trobat un mica més de passadís per entrar a la zona del Shum, però la Cristina Codina s'ha encarregat d'aturar tots els tirs que han arribat, mentre la Cristina Olesana, s'ha encarregat d'aturar tots els tirs i contres que li han arribat, molt més inspirada aquesta segona part.

Com que cap equip ha arribat a les 10 faltes, no hem vist faltes directes. Amb aquest resultat l'Olesa es complica la permanència, ja que quedem molt a la vora del Noia, el darrer classificat. No val a badar. Ja ho hem vist en en altres partits, tot i el potencial de l'equip per fer bon joc, som massa vulnerables a les errades puntuals.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Gemma Cortes (1), Txell Ventura (1), Lara Jaime, Silvia Porterias i Helena Oleart (que reaparexia desprès de la seva lesió).

Alineació Shum: Cristina Codina, Alba Romaguera, Aurora Pons, Cèlia Roure, Cèlia Vidal i Judit Codina.

Gols: 1-0 (1:28), 2-0 (2:50), 3-0 (3:10), 4-0 (5:53), 4-1 (Txell, 9:38), 4-2 (Gemma,13:35).