divendres, 1 d’abril del 2011

Nacional Catalana: Olesa 4 - Reus Deportiu 6

Molt bones sensacions tot i la derrota. Gols de l'Olesa de cinema, i tenim el relatiu honor de, juntament amb el Masies, haver pogut marcar 4 gols al Reus.

Les coses començaven bé als tres minuts amb un excelent gol de la Cristina driblant dins l'area i col·locant un escaire fora de l'abast de la Silvana. El partit es mostrava igualat, però assimetric. El Reus tancava bé les files amb una bona defensa, però tenia un contratac demolidor. Al minut 10, en 20 segons han donat la volta al marcador amb dos gols molt similars que han pogut superar la Cristina Garcia. Tres minuts més tard, la Lara en una excelent jugada de teva-meva tornava a plantar un empat al marcador, però a 3 minuts del final, la Mireia Martinez que s'havia quedat sola al segon pal tornava a avançar el Reus. Amb aquest 2-3 s'arribava al descans.

L'inici del segon temps ha estat fatal per les olesanes. Desprès d'un inici engrescat de l'Olesa en que la pilota no ha volgut entrar, el Reus en un marge de poc més 3 minuts, ens ha col·locat tres gols, en tres contracops consecutius en robar la bola a mig camp, que ha marcat notablement el destí del partit. A partir, però d'aquest moment, les olesanes han començat a pressionar sobre la porteria reusenca. Una bona passada de la Lara sobre la txell desde darrera la porteria, que de bolea aconseguia el tercer gol olesà. Tot i el domini territorial olesa, les jugadores del Reus no han deixat d'apretar a fons en els contratacs, donant bastanta feina a la Cristina Garcia. A manca de 6 minuts, un xut en semifallada de la Laura, que ha arribat, però, en bones condicions a la Cristina per fer una passada al segon pal que la Silvia ha transformat en un dels gols més electritzants vist a l'equip. Aquest 4-6, ha donat ales a les olesanes que s'han abocat, partit perdut per perdut, sobre l'area del Reus, però no hi hagut manera de superar la defensa i la porteria visitants. A cinc segons del final, de poc que la Txell aconsegueix el cinquè gol olesà, pero la Silvana ha desfet a l'ultim segon aquesta oportunitat. Cap equip ha arribat a les 10 faltes.

Un resultat, que no s'ajusta al joc vist, però que si alerta de que cal vigilar bé els talls a mig camp que son els que ens han fet més mal. Amb la derrota, l'Olesa segueix situat en la zona de descens, però cal dir que amb aquesta actitud, tant si acabem aguantant o acabem baixant, dona molt bones sensacions. La setmana que ve, ho haurem de tornar a demostrar amb l'Sferic. Casi Na!

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Txell Ventura (1), Silvia Porterias (1) -cinc inicial-, Gemma Cortés i Laura de la Cruz.

Alineació Reus: Silvana Nishi (p), Laura Domingo, Maria Barberà, Monica Colom (1), Carolina Hererra (1), Anna Serrano (1), Maria Saldaña, Mireia Marinez (3) i Erica Bueno.

Gols: 1-0 (Cristina, 3:06), 1-1 (9:27), 1-2 (9:47), 2-2 (Lara, 13:26), 2-3 (16:21). 2ª Part: 2-4 (1:04), 2-5 (Anna Serrano, 3:12), 2-6 (3:42), 3-6 (Txell, 5:58), 4-6 (Silvia, 13:38).