dissabte, 9 d’abril del 2011

Nacional Catalana: Olesa 1 - Sferic Terrassa 4

L'equip ha aguantat bé i ha arribat al descans amb un 1-0 favorable. Al segon temps, l'Sferic ha fet valer la seva capacitat resolutiva, tot i que les olesanes han mostrat una bona actitud en el joc.

Joc molt igualat durant la primera part, i de fet gairabé durant tot el partit, tot i que les jugadores de l'Seric a la segona part han estat més encertades. El primer gol ha estat obra de la Cristina als cinc minuts. La resta de la primera part ha tingut disverses ocasions pels dos bandols que han estat ben aturats per les porteres que s'han mostrat bastant encertades.

Al segon temps, abans del primer minut, la Silvia Ferrer, ha tornat a posar les coses com al principi. Aquest empat ha aguantat fins al tram final de partit. Dos gols gairabé seguits de la Laia Archs, han avançat definitivament l'Sferic, mentre les olesanes veien com tots els seus atacs no aconseguien penetrar la defensa egarenca. El darrer gol arribaria a3 minuts del final i no hi hauria temps per més. Arbitratge no gaire encertat, però que crec que no ha influenciat decisivament en el resultat final.

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Lara Jaime, Cristina Gramunt, Txell Ventura, Silvia Porterias i Gemma Cortés.

Alineació Sferic: Noelia de la Peña, Silvia Montoro, Aina Paredes, Laia Archs, Silvia Ferrer i Judith Milla.

Gols: 1-0 (Cristina, 4:58). 2ª Part: 1-1 (Silvia F., 0:58), 1-2 (Laia Archs, 11:14), 1-3 (Laia Archs, 12:28), 1-4 (17:10).