diumenge, 3 d’abril del 2011

Minifem: Olesa 5 - Caldes 0

Una defensa ben col·locada
Bona actuació de les nenes del minifem olesanes, davant un Caldes que no ha mostrat en cap moment la debilitat que li atribuiem al estar al darrer lloc de la taula. Al descans s'ha arribat amb un empat a zero, i només treient tot el potencial local, s'ha aconseguit vencer la barrera de les calderines.

El primer gol seria obra de l'Oliva en una mija volta a l'area del Caldes als 3 minuts de la segona part. El Caldes ha tingut l'oportunitat d'empatar en el llençament d'un penal, que ha pogut aturar la Bea poc desprès. I gairabé tots els gols han arribat els darrers minuts. Propiciats per contratacs, ja que les nenes del Caldes han avançat més les linies. L'Aitana, l'Oliva i la Clara han estat les que han fet aquests gols, tot i que la Bea ha hagut d'intervenir unes quantes vegades.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Oliva Segura (3), Aitana Laraña (1), Natalia Muñoz, Clara Segura (1), Paula Cara i Nerea Vazquez.

Gols: [Tots a la 2ª part] 1-0 (Oliva, 2:30), 2-0 (Oliva, 7:10), 3-0 (Aitana, 10:55), 4-0 (Clara, 12:40), 5-0 (Oliva, 14:37).