diumenge, 10 d’abril del 2011

Minifem: Bigues i Riells A 4 - Olesa 5

Cronica de la Esther, la nostra corresponsal a Bigues i Riells:

Les jugadores escalfant sota les ordres de l'Albert
Quins nervis! Fins l'últim segon del partit ha estat un partit molt igualat. Les olesanes sempre han anat per davant del marcador. Als primers minuts de la primera part, l'Aitana ha inaugurat el marcador, poc després arribava el segon gol, obra de l'Oliva. Hem acabat la primera part amb un 3-4.
A la represa de la segona part ens han empatat, pero finalment hem aconsegit la victoria. Aquesta setmana no teniem a la portera ofical del mini-fem (la Bea) i hem tingut com a portera a la petita Anna (del Prebenjamí Iniciació) que ha fet algunes parades molt dignes i des de aqui li volem donar les gràcies i agraïr la seva ajuda. Les nenes del Bigues també han fet una bona actuació.

Alineació Olesa: Anna, Clara, Oliva, Aitana, Nerea, Natalia i Paula.
Gols: Oliva (4) - Aitana (1)

Aqui teniu la crònica que han fet a Bigues, on també hi ha un excelent recull fotogràfic. Els agraim que també expliquin com han anat els partits.

Nota: Amb aquest resultat l'equip es col·loca primer a 2 punts de les segones que es el Palau, i que serà el nostre contricant l'última setmana d'abril a casa. Amb una víctoria o un empat quedarien primeres de la categoria mini-fem federació.