dissabte, 30 d’abril del 2011

2ª Catalana: UE Barbera 3 - Olesa 4

Victoria a l'ultim minut de l'equip olesà en un partit igualadissim.

Enèsim enfrontament amb el Barberà, en el que les jugadores vallesanes tenien l'opció d'aconseguir un lloc a l'ascens directe de categoria. Molt bon partit, per disfrutar de l'hoquei, ja que els dos equips ho han donat tot, i que fins l'ultim minut no s'ha resolt amb un gol de la Lara.

Abans, sempre ha estat el Barberà el que ha anat al davant en el marcador, primer amb un xut ras col·locat des de fora de l'àrea que ha enganxat a contrapeu a la Cristina Garcia. Poc desprès agafaven avantatge amb un segon gol per l'escaire, que donava una bona alegria a les jugadores i afició local. A 6 minuts del descans la Lara ha aprofitat amb molta traça un doble rebot de la portera local per costar a les olesanes en el marcador. Amb 2-1 s'arribava al descans.

A la represa, una contra rapida del Barberà ha fet pujar el tercer gol. La cosa semblava bastant decidida, però les jugadores olesanes s'han entregat moltíssim en aquest darrer tram del partit. La gemma, 4 minuts més tard, ha acostat les olesanes amb un bon xut pel 1er pal, i a 7 minuts del final, altre cop la Lara, a una bona castanya aconseguia l'empat al marcador. El Barberà ha apretat, però s'ha carregat de faltes, i a manca de 6 minuts ha arribat la desena. La falta directa executada per la Gemma s'ha trobat amb una bona acció de la portera local. En la jugada posterior, una trompada fortuïta de la Lara amb una jugadora local i que ha estat castigada amb falta, ha generat les protestes de la jugadora olesana que ha acabat amb targeta blava. Era un moment clau, però el Barberà no ha sabut aprofitar la avantatja numèrica. Joc molt viu i emocionant fins l'ultim moment en que una escapada per l'esquerra de la Lara ha col·locat una bola imparable a l'escaire donant la victòria a les olesanes.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Laura de la Cruz, Gemma Cortes (1), Alba Soler, Lara Jaime (3), Marina Montaño i Cèlia Grivé.

Gols: 1-0 (7:45), 2-0 (8:50), 2-1 (Lara, 13:19). 2ª Part: 3-1 (4:40), 3-2 (Gemma, 8:14), 3-3 (Lara, 12:38), 3-4 (Lara, 19:19).