dissabte, 9 d’abril del 2011

2ª Catalana: Olesa 6 - Manresa 0

Malgrat el resultat clarament favorable, el Manresa ha mantingut un marcador més contingut fins a pocs minuts del final, on les olesanes han explotat tot el seu potencial ofensiu.

El primer gol arribava quan es portaven 7 minuts de joc on, en un embolic a la zona de porter, la pilota s'ha escolat dins la porteria, jo diria que ha estat en propia porta. Dos minuts més tard, seria la Cristina que clavaria un gol a l'escaire lluny de l'abast de la portera manresana. Tot i que el domini territorial corrresponia a les olesanes, el Manresa ha aguantat molt bé la pressió fins gairabé el final del partit. Al descans s'arribaria amb aquest 2-0.
La segona part tindria el mateix ritme. Durant bastants minuts ha estat jugant l'equip de Femení base de l'any passat, però no ha esta capaç de superar amb encert la zona manresana, un pal de la Silvia, i una parada al límit d'un xut de l'Alba han estat els fets més detacables. Els darrers 4 gols arribarien en els ultims 4 minuts. La Lara d'un xut llunyà, i la Cristina tota la resta: en una escapada al tallar una passada al mig camp, amb la falta directa corresponent a les 10 faltes (desprès de 2 rebots), i un ultim tir a 4 segons del final.

Degut a compromisos, no hem pogut comptar amb la presencia de la Marina ni de la Laura. Les esperem en el darrer partit de la temporada a Barberà.

Alineació Olesa: Cristina Gracia, Gemma Cortés (1), Lara Jaime (1), Silvia Porterias, Cristina Gramunt (4), Alba Basil i Cèlia Grivé.

Alineació Manresa: Rosa Cirera, Gemma Rossinyol, Aida Hervas, Erika Retamosa, Meritxell Toral, Noelia Noguera.

Gols: 1-0 (Gemma /p.p., 6:44), 2-0 (Cristina (8:01). 2ª Part: 3-0 (Lara, 15:38), 4-0 (Cristina, 16:40), 5-0 (Cristina [FD], 19:10), 6-0 (Cristina, 19:56).