divendres, 8 d’abril del 2011

2ª Catalana: Olesa 1 - CP Manlleu 1

El partit on es jugava el lideratge de 2ª Catalana ha acabat amb taules, desprès d'un partit que només ha tingut ritme a la segona part. La primera ha acabat amb empat a zero amb un joc molt dolent per part dels dos equips.

Sort que a la segona part les jugadores s'han entonat, i el partit s'ha tornat més viu. Les porteres han començat a tenir més feina, les faltes han començat a caure, especialment pel cantó olesà que ha arribat a les 8. Però el primer gol no arribaria fins al minut 12, gracies a una escapada de la Lara pel cantó esquerra amb un missil, marca de la casa. Aquest fet ha donat ales a les jugadores del Manlleu que han començat a pressionar. El joc ha guanyat velocitat, i el partit ha perdut tot control. Finalment, a 3 minuts del final, el Manlleu aconseguiria l'empat, també amb un tir potent a mitja distància. El final ha estat molt caòtic. El Manlleu s'ha carregat de faltes i s'ha igualat amb l'Olesa. I les oportunitats de gol haqn aparegut constantment, especialment la Gemma, la Marina i la Cristina, han estat a punt de marcar en quedar-se soles ja que el Manlleu, abocat a l'atac, ha afluixat molt la defensa, però les faltes (pitades i no pitades) i la portera han evitat que el marcador es moguès més. Final amb 1-1. Considero que un resultat just pel que s'ha vist, tot i que al final del partit, l'Olesa ha disposat de més ocasions desaprofitades.

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Laura de la Cruz, Marina Montaño, Lara Jaime, Silvia Porterias, Alba Basil, Gemma Cortes, Cristina Gramunt, i l'Alba Soler que reaparexia desprès del trencament del braç que va patir fa 2 mesos.

Gols: 2ª Part: 1-0 (Lara, 11:06), 1-1 (16:37).