divendres, 11 de març del 2011

Nacional Catalana: Olesa 3 - Voltregà 10

Res a fer. Ens hem enfrontat a un equip superior, i tot i que hem disposat de les nostres ocasions, elles resolien amb més eficacia.

El Voltregà s'ha mostrat molt efectiu de cara a la porteria aprofitant la pressió que efectuaven les olesanes. S'han avançat al minut 5 de la primera part. Gol que ha estat rapidament contestat per l'Olesa al cap de 8 segons, i 7 segons més tard es tornaven a avançar les voltreganeses (3 gols en 15 segons!!), establint un 1-2 que duraria fins al minut 10. En aquest periode l'Olesa s'ha carregat rapidament de faltes (casi totes dinàmiques, d'aquestes que tant odiem els delegats, ja que estem mirant el partit i no l'arbitre), i creiem que no ben repartides. La major corpulència de les voltreganeses aprofitaven per tirar per davant el que es poses per davant, i on es notava la manca d'experiència de les nostres jugadores. A partir d'aquest moment, tot i que amb forces ocasions olesanes, eren les noies del Voltregà que amb rapids contratacs, generalment comandats per la Silvia Jurado, clavaven invariablement un golet en cada atac, aprofitant l'avançada defensa olesana. Resultat 1-5 al descans.
A la represa, només començar, penal a la Txell, en enganxar l'estic quan anava a xutar a l'area del Voltregà. El penal, llençat per la Lara, s'ha hagut de repetir al moure's la portera, però no ha entrat en cap de les dos ocasions. Dos minuts més tard, però, la Txell en una passada a l'area petita engaltava una bona bolea acostant el marcador (2-5). Desprès d'un periode relativament tranquil al marcador, amb molts contracops pels dos costats, el Voltregà tornava a marcar al minut 10 mitjançant la Meritxell Vilella. Dos minuts més tard, altre cop la nostre Txell en una jugada semblant a l'anterior, tornava a marcar (3-6). Gol que no hem pogut celebrar gaire, ja que era contestat només de treure de centre el Voltregà.
A manca de 3 minuts ha tornat a marcar la Silvia Romero (3-8). I poc desprès l'Olesa ha arribat a la desena falta (que ha aguantat molta estona amb 9 faltes). La Cristina Garcia ha aconseguit aturar la falta directa, però en una jugada posterior altre cop la Silvia Romero feia un altre gol, que tornaria a repetir a manca de 50 segons. Un final una mica decebedor pel joc vist (no ens acostumarem mai).

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Txell Ventura (2), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Gemma Cortes -cinc inicial-, Silvia Porterias i Laura de la Cruz.

Alineació Voltregà: Maria Ballesta, Silvia Jurado, Mireia Serrallonga, Silvia Romero, Meritxell Vilella, Anna Farres i Laia Jimenez.

Gols: 0-1 (5:04), 1-1 (5:12), 1-2 (5:19), 1-3 (Silvia J., 10:00), 1-4 (Silvia J., 12:55), 1-5 (17:41). 2ª Part: 2-5 (Txell, 2:50), 2-6 (Meritxell Vil., 9:41), 3-6 (Txell, 11:55), 3-7 (Silvia J., 12:04), 3-8 (Silvia R., 17:13), 3-9 (Silvia R., 18:43), 3-10 (Silvia R., 19:06).