divendres, 25 de març del 2011

Nacional Catalana: Olesa 3 - Mataró 3

Partit emocionant fins l'ultim segon, on les jugadores olesanes han mostrat el potencial que havien amagat tota la temporada. Podia haver guanyat qualsevol dels dos equips.

L'equip olesà ha començat tancant bé al mig camp, donant dificultats per fer rodar la bola al Mataró, tàctica que també ha posat en marxa el Mataró, donant dificultats també a les olesanes per entrar en zona. D'aquesta manera han conseguit robar un perell de boles, la primera ha pogut ser aturada per la Cristina Garcia, però la segona, al minut 5, no ha pogut fer res en el 1 contra 1, avançant-se les mataronines per obra de la Elisabet Gurri.

Per sort la Cristina Gramunt, ha pagat amb la mateixa moneda mig minut més tard, robant una altre bola al mig camp i aconseguint l'empat. Poc desprès, en una avançada per la banda dreta, la Lara ha clavat una gardela quan ja casi no tenia angle que ha deixat retratada a la Erika Arellano.

En aquest periode, l'Olesa ha disposat de nombroses ocasions a l'area local, amb continus rebots i jugades a l'area petita, però sense sort per les locals. En canvi a pocs minuts del descans la Anais Ramirez, també per la banda dreta, ha sorprès pel primer pal a la Cristina Garcia, tornant l'empat al marcador. I un minut més tard, la pressió mataronina ha permès robar una bola darrera la porteria olesana, quan ja no quedaven defenses, aconseguint la Juliana Chiva un gol que tornava a donar avantatge al Mataró. Resultat al descans 2-3.

La segona part començava amb el mateix ambient. Les jugadores mataronines no aconseguien penetrar la zona olesana, guanyant-se un parell de passius, mentre que les olesanes també els costava jugar amb comoditat a l'area mataronina. S'han intentat els xuts llunyans per picar la bola, pero no acabaven de reixir, però finalment, la Cristina Gramunt aconseguia rescatar una bola i sortejant un parell de defenses es colocava a la frontal de la porteria mataronina per clavar un escaire que tornava l'empat al partit i que al final donaria el resultat definitiu.

Totes les jugadores en un pam de terreny
Els minuts anaven passant, i s'ha entrat en un periode en que les olesanes s'han carregat de faltes perillosament, amb moltes jugades a l'area mataronina que creiem que mereixien també alguna falta. Sigui com sigui l'Olesa s'ha trobat amb 9 faltes (per 5 del Mataró) a cinc minuts del final. Nou faltes amb un empat al marcador es un llast molt fort per intentar controlar un partit amb dos equips tant igualats.

Les olesanes anaven aguantant, i a 3 minuts del final una escapada de la Txell es aturada amb una "destral" molt evident que ha estat castigada amb penal. Era la possibilitat d'avançar el marcador, però el xut de la Txell ha anat alt. Quan quedava un minut, i semblava que el partit podia acabar en taules, ha arribat la desena falta olesana. Falta que només ha vist l'arbitre, en una jugada molt inocent en que la Txell aconseguia desviar una bola. Era la possibilitat del Mataró per poder guanyar, però la Cristina Garcia ha aguantat bé, i ha aconseguit aturar la bola. Contracops i corredisses a l'ultim minut, on qualsevol equip hagues pogut marcar, i sirena final. Un resultat just, tot i que, les olesanes han mostrat prous opcions per poder haver guanyat,... o perdut.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (2), Txell ventura, Gemma Cortes -cinc inicial-, Silvia Porterias i Laura de la Cruz.

Alineació Mataró: Erika Arellano (p), Juliana Chiva (1), Ivet Comas, Judith Gassó, Anna Fontdegloria, Elisabet Gurri (1), Xantal Piqué i Anais Ramirez (1).

Gols: 0-1 (Elisabet G., 5:41), 1-1 (Cristina, 6:04), 2-1 (Lara, 7:54), 2-2 (Anais, 16:04), 2-3 (Juliana, 17:29). 2ª Part: 3-3 (Cristina, 5:42).