diumenge, 6 de març del 2011

Nacional Catalana: Arenys de Munt 7 - Olesa 3

L'equip mes jove que crec que pugui haver jugat mai a Nacional Catalana*, no ha pogut fer res davant l'Arenys de Munt. L'Olesa arribava amb moltes baixes i les jugadores justes, i ha pagat l'esforç d'una banqueta de l'Arenys a "tutiplen". Dos gols inicials molt matiners en 2 contratacs consecutius han estat un llast molt important al llarg de tot el partit.

Les olesanes jugaven bé, però les transicions de l'Arenys eren molt ràpides i feien molt mal. Mentre que l'Olesa tot i arribar a porteria moltes vegades, els hi fallava la resolució final, les d'Arenys amb 2 aproximacions més han posat el 4-0 abans dels primers 10 minuts. No pintava bé la cosa. Un petit canvi de xip, ha permès a les olesanes, la resta del primer temps, passar a controlar millor el partit. Els atacs olesans han continuat sovintejat i en una passada de luxe de la Gemma a l'area petita, la Cristina aconseguia ficar l'estic per desviar la bola i fer el 4-1.
A 2 minuts del descans, la Lara en jugada individual s'escapolia de 2 defenses i es plantava davant la portera sent objecte de penal clar. Aquest cop però la bola no volgut entrar (per que la portera no li ha deixat). Una llastima perque hagués estat un resultat més ajustat al joc vist.

A la represa, altre cop com a l'inici del partit, tall a mig camp, escapada i gol de l'Arenys, i pocs minuts desprès, més del mateix. L'esforç de les jugadores es començava a fer notar. Les olesanes, però han continuat insistint, i aquest cop la Gemma en una jugada ben trenada ha pogut fer el 6-2. Al final del partit, les jugadores locals més fresques, han apretat una mica  i ens han endossat el setè gol. La Sílvia estava rebentada en els minuts finals, i la Cristina es desesperava de les faltes que li feien cada cop que entrava a la zona defensiva de l'Arenys i ignorades sistematicament per l'arbitre. Quan hem començat a queixar-nos , ha començat a pitar-les, però només a nosaltres. No es que aquest fet pugui haver alterat el resultat, però es frustrant, molt frustrant.

Com que l'esperança mai no es perd (es diu), la Lara en l'ultim segon (de fet, a 7 dècimes del final del partit), ha aconseguit marcar en una llarga jugada d'atac olesà aprofitant bé un rebot de la portera. 7-3, resultat final.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Gemma Cortes (1), Silvia Porterias.

Alineació Arenys Munt: Ana Gea (p), Maria Espiell, Alba de la Iglesia, Maria Roca, Vanessa Garcia,  Ruiz, Bethany Cook,  i l'altre portera. - Ho sento però els arbitres fan molt mala lletra (no he pogut reconeixer el que posa a l'acta).

(*) Mitjana de 14,5 anys sense contar la nostre portera.