dissabte, 26 de març del 2011

Minifem: Olesa 2 - Blanes 1

Fantàstic partit d'hoquei el que ens han ofert aquests equips. Les olesanes han lluitat moltissim i han tingut la recompensa a 30 segons del final.

Ha començat marcant l'Olesa gracies a un bon tret de l'Oliva, que ha sorpres a la portera del Blanes, quan es portaven 2 minuts. El partit era molt igualat. La major fortalesa física de les blanenques, era compensat per l'enorme capacitat de lluita que han mostrat les olesanes, i on creiem que ha estat una de les claus del partit. Al minut 8, han empatat en una bona jugada les visitants, amb un tret imparable aprofitant una bona passada. Amb l'empat s'arribaria al descans.

A la segona part, continues corredisses dels dos equips. Les olesanes tenien més dificultats per atravessar les linies defensives del Blanes, tot i així, feien bones aproximacions que no acabaven de tenir exit. I quan les nenes del Blanes aconseguien arribar a la porteria olesana es trobaven amb una Bea inconmensurable. Tant la Natalia com la Paula, han estat molt encertades en defensa, i han desbaratat jugades de contratac amb molta solvencia. Finalment quan faltava un minut, una escapada de la Oliva que es quedava sola ha estat aturada des del terra significant una clara falta directa. S'ha encarregat de prendre la responsabilitat de tirar-la la Oliva que no ha aconseguit superar la portera del Blanes, però en la jugada posterior al rebot, l'Aitana ha controlat la bola i s'ha desempallegat de les defenses rodejant l'area i anat a l'altre pal, per clavar un xut imparable que constituia el gol de la victoria. Quedaven 38 segons. Les jugadores del Blanes ja no han pogut remuntar aquest resultat, aconseguint les olesanes una victoria molt valuosa per comandar la competició.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Aitana Laraña, Natalia Muñoz, Clara Segura, Oliva Segura i Paula Cara. Avui la Nerea no ha pogut jugar ja que tenia un ull de vellut que es va fer entrenant ahir.


Gols: 1-0 (Oliva, 1:42), 1-1 (7:10). 2ª Part: 2-1 (Aitana, 14:22).
Els somriures del final
La cara del partit