diumenge, 27 de març del 2011

2ª Catalana: Olesa 6 - Barberà 3 i Manresa 3 - Olesa 6

Doble sessió aquest cap de setmana amb identic resultat. Partits que han costat, però que s'han sabut resoldre.

Olesa 6- Barberà 3

Dissabte a la tarda, amb el Barberà va costar que el marcador comencès a moure's. No seria fins al minut 10, que la Cristina aconseguiria marcar en una jugada molt vistosa. La Lara cinc minuts més tard, tornava a marcar amb un xut potent i col·locat, i pocs segons més tard la Cristina acabava encarrilant el partit. Poc abans del descans el Barberà s'acostava el marcador en un bon tret de la Carolina Espinola que siginficava el 3-1.

A la segona part, també costava casi 10 minuts tornar a moure el marcador. Primer la Cristina robava una bola al mig del camp i es plantava sola davant la portera, posant el 4-1. Pocs segons desprès venia la replica del Barberà. En un moment de cert caos en el joc, la Gemma i la Silvia allunyaven a l'Olesa en el marcador. L'Aina Mas a 6 minuts del final aconseguia tornar a acostar el marcador al Barberà, però ja no hi hauria més moviments. Una blava per la Sara Perez en una picabaralla amb la Lara a pocs segons del final, va ser l'unica nota destacable. La directa llençada per la Gemma, però, no va poder superar a la Mireia Escudero.

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Lara Jaime (1), Laura de la Cruz, Cristina Gramunt (3), Alba Basil, Gemma Cortes (1), Silvia Porterias (1) i Cèlia Grivé.

Alineació Barberà: Mireia Escudero, Carolina Espinola (2), Sara Perez, Thais Escudero (1), Patricia Lehech, Aina Mas i Quima Jimeno.

Manresa 3 - Olesa 6

La Cristina aturant la falta directa
Partit jugat a "altes hores de la matinada" d'un matí plujós. Les manresanes han mostrat una oposició ferma i ha costat molt a les olesanes resoldre el partit tot i el que indica el marcador. I practicament tot s'ha mogut a la segona part. Ha començat marcant el Manresa als cinc minuts. La Gemma aconseguiria l'empat cinc minuts més tard. Les ocasions han sovintejat a les dos porteries, tot i un major domini olesà, però que no es traduia en gols. S'harribat al descans amb un empat a 1.

Al poc de començar la segona part, un penalty assenyalat al Manresa per peus a l'area, ha estat transformat per la Lara, avançant al marcador a l'Olesa, i un minut més tard, la Gemma aprofitava bé un rebot de la portera manresana per allunyar momentaneament a les olesanes. Dos minuts més tard, en una bona acció del Manresa a l'area visitant aconseguien marcar gol, tot i que de forma clara amb el peu. L'arbitre ha donat gol, i les protestes de la Lara li han costat una blava. La superioritat numèrica ha estat ben aprofitada pel Manresa, i la Gemma, la Silvia i la Cèlia, que eren les olesanes en pista, no han pogut evitar el gol de l'empat, que tornava a posar les taules a la pista manresana. Tot això havia passat en els primers 6 minuts de la segona part i encara quedava un quart d'hora.

Al minut 9, en un atac olesà, la Laura feia una passada a l'area petita i la pilota rebotava al peu de l'Alba aconseguint tornar a avançar al marcador a les olesanes. Dos gols - dos peus - subtils això si.
En aquest moments s'arribava a les 10 faltes. Primer hi arribava el Manresa, però la Lara no podia transformar-la. I un minut més tard era el torn de l'Olesa per arribar a les 10 faltes, però les manresanes tampoc aconseguien marcar. A quatre minuts del final, l'Alba tornava a marcar, ara de forma molt més elegant, i finalment, a un minut del final, la Silvia aprofitava bé una falta treta amb molta cel·leritat per la Gemma per establir el resultat definitiu.

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Cristina Gramunt, Alba Basil (2), Gemma Cortes (2), Lara Jaime (1), Cèlia Grivé, Laura de la Cruz i Silvia Porterias (1).

Alineació Manresa Setè Cel: Rosa Cirena, Gemma Rossinyol, Aida Hervas, Erika Retamosa, Meritxell Toral, Sheila Sanclimens (2) i Griselda Font (1)