diumenge, 13 de març del 2011

2ª Catalana: CP Manlleu 4 - Olesa 2

Partit molt igualat, que només s'ha decantat cap al final amb dos gols del Manlleu en bones accions individuals.
Feia poc que haviem jugat, i els equips es comencen a coneixer bé. Partit molt obert, amb defenses obertes, disposades als contratacs pels dos bandols. Encetaria el marcador al minut 7 el Manlleu. Les ocasions s'han anat succeint però les porteres feien bé la seva feina, tot que la nostre Cristina Garcia estava una mica tocada de l'espatlla. A manca de 3 minuts, una bola robada per la Gemma l'ha passat a la Marina que s'escapava per la dreta i aconseguint l'empat en col·locar la bola per l'escaire. S'arribava al descans amb empat a 1.

A la represa, el partit ha continuat amb el mateix ritme. El Manlleu tornaria a macar al minut 5, i cinc minuts més tard la Marina picava un xut llunyà de la Lara descol·locant la portera osonenca. Quan tot semblava que podia acabar amb taules, dos excelents jugades individuals, de les jugadores locals, han aconseguit foradar la porteria de la Cristina. Les olesanes no han pogut fer res en els ultims minuts, en els quals els dos equips han aguantat amb 9 faltes fins el final.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Alba Basil, Laura de la Cruz -cinc inicial-, Marina Montaño (2) i Gemma Cortes.

Alineació Manlleu: Laia Ferres (p), Elia Casarramona, Aina Bruguera, Sandra Nuri, Txell, Vera, Berta Pou, Meritxell Dalmau, Raquel Masmitja i Laia Gudayol.

Gols: 1-0 (6:44), 1-1 (Marina, 17:06). 2ª Part: 2-1 (4:22), 2-2 (Marina, 10:01), 3-2 (13:25), 4-2 (Sandra Nuri, 14:35).