dissabte, 5 de febrer del 2011

Nacional Catalana: Olesa 6 - Mollet 4

Partit emocionant fins l'ultim moment - no podia ser de cap altre manera -. Molt lluitat, i amb unes olesanes treballant fins l'extenuació en un partit difícil.
D'entrada les jugadores locals han començat presionant a mitja pista i que no acabava de resoldre el Mollet  propiciant la possibilitat de recuperar boles amb molt perill per part de la Cristina que d'aquesta manera ha aconseguit el primer gol als 4 minuts. Quatre minuts més tard, la Jessica Escudero tornava a empatar el partit en una bona acció. Tot i així, la tònica del partit era similar, pressió olesana que quan superava la barrera del Mollet donava molt perill. D'aquesta forma un contracop de la Lara que rematava a mort al segon pal la Gemma tornava a avançar a l'Olesa, que a partir d'aquest moment sempre ha anat davant el marcador. Tres minuts més tard tornava a marcar la Cristina, rapidament contestat per la Laura Vall que tornava a costar el Mollet (3-2). En una altre recuperació de bola, la Cristina, a 20 segons del descans, ha deixat en un contracop ben ressolt un 4-2 esperançador per l'Olesa.
Poc desprès de la represa una falta dins l'area olesana ha estat sancionada amb penal que ha transformat perfectament la Laura Vall. I un minut més tard, era la Txell qui engaltava un bon tret desprès d'un embolic a l'area establint el 5-3. A partir d'ara el partit ha començat a guanyar en intensitat de joc, i les faltes han començat a apareixer de forma massiva. L'Olesa al minut 8 ha arribat a les 10 faltes, i la Laura Vall no ha perdonat tampoc (5-4). La desena falta del Mollet arribava poc desprès, pero la Txell no aconseguia batre a la portera Molletenca, però sí l'Helena, un minut més tard, culminant una bona jugada (6-4). Resultat definitiu tot i que quedaven 10 minuts. Els nervis han començat a apareixer. Una entrada molt dura des de terra de la Marina a la Txell (molt castigada avui), ha estat sancionada amb blava, però les olesanes no han pogut aprofitar l'avantatge numèrica. Una falta directa més per cada equip (per les 15 faltes) no s'han transformat (ni la Cristina ni la Laura se n'han ensortit aquest cop). Amb el nervis, a pocs segons del final la Laura Vall també ha estat sancionada amb blava al fer una falta sense opció a recuperar la bola, acabant el partit amb el resultat de 6-4.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Gemma Cortes (1), Lara Jaime, Cristina Gramunt (3), Txell Ventura (1)-cinc inicial-, Helena Oleart (1), Alba Soler i Cristina Garcia (p-2ªpart).

Alineació Mollet: Ines Marco (p), Maricel Escudero, Natalia Castillo, Jessica Escudero, Marina Mateu, Laura Vall i Aroa Mulero (p).

Gols: 1-0 (Cristina, 4:12), 1-1 (Jessica, 6:15), 2-1 (Gemma, 8:44), 3-1 (Cristina, 11:43), 3-2 (Laura V., 12:52), 4-2 (Cristina, 19:40). 2ª Part: 4-3 (Laura [P], 2:03), 5-3 (Txell, 3:04), 5-4 (Laura [FD], 7:08), 6-4 (Helena, 9:13).

Aquest partit ha esta gravat per la televisió local d'Olesa de Montserrat, i esperem podem oferir-l'ho per tots vosaltres ben aviat.