dissabte, 19 de febrer del 2011

2ª Catalana: UE Barbera 1 - Olesa 6

Bon partit de les olesanes que s'enfrontava a unes jugadores del Barberà molt combatives que han ofert molta més resistencia del que el marcador deixa entreveure, en un maginific pavelló acabat d'estrenar*.

El partit ha començat amb un Barberà molt pressionant a mitja pista que donava molts problemes a les olesanes per entrar a la zona d'atac. Les oportunitats es repartien i les porteres tenien una mica de feina. El primer gol no arribaria fins al minut 12, quan una centrada de la Silvia a la zona del porter era rematada en bolea per la Gemma. El segon gol arribaria a 3 minuts del descans en un tir ras de la Lara i escorat que no ha pogut aturar la portera local. Amb el 0-2 acabaria la primera part.

A la represa el joc de l'Olesa ha estat més viu, ja que les jugadores del Barberà han disminuit la pressió. Tot i que les oportunitats han sovintejat en els dos bandols, avui les olesanes han estat més efectives. La Silvia ha acabat bé una recuperació de pilota al mig camp, i desprès la Lara per tres ocasions en jugades individuals ha pogut superar la defensa del Barberà clavant 3 gardeles que feien de mal aturar. Potser al final el Barberà s'ha deixat anar. Es aquella sindrome que patim tots els equips quan les coses no surten com s'esperen, on per alguna mena d'encanteri no surt res bé del previst i al rival li surt tot rodó.
A 2 minuts del final, en una bona jugada del Barberà han aconseguit el gol de l'honor. Previament han fallat la falta directa corresponent a les 10 faltes.

Amb aquest partit ja només queda una jornada per finalitzar la temporada a 2ª Catalana. Al tenir pocs equips ha quedat molt escurçada. Esperem que en els propers dies hi hagi algun tipus de competició per desfogar les jugadores.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Laura de la Cruz, Cristina Gramunt, Lara Jaime (4), Gemma Cortes (1) -cinc inicial-, Silvia Porterias (1), Marina Montaño, Alba Basil i Cèlia Grivé.

Gols: 0-1 (Gemma, 11:21), 0-2 (Lara, 16:46). 2ª Part: 0-3 (Silvia, 4:33), 0-4 (Lara, 9:33), 0-5 (Lara, 13:01), 0-6 (Lara (15:22), 1-6 (17:25).

(*) Ja portem dos pavellons seguits de característiques envejables: el del Manlleu i el del Barberà. Esperem que encoratgi a aquestes poblacions a promocionar l'hoquei, per que amb aquestes instalacions entren moltes ganes de veure bon hoquei, com el que oferien els Seniors del Barberà a continuació del nostre partit. Un equip que va de cap a 1ª.