dissabte, 5 de febrer del 2011

2ª Catalana: Olesa 6 - CE Molins de Rei 2

Com ha millorat aquest Molins de Rei de principis de temporada a ara. Ha començat marcant i ha obligat a l'Olesa a apretar fort.
Una bona actitut defensiva del Molins ha permès en un contracop a la Natalia avançar al Molins en el minut 5 amb un tret per l'escaire. Un cop les olesanes s'han recuperat, tres gols en tres minuts, per part de la Cristina, la Laura i la Gemma, han posat per davant l'Olesa. Un periode de tranquilitat relativa, i a 4 minuts del descans caurien tres gols més de l'Olesa gracies a l'Alba Soler (2) i l'Helena (6-1).
A la represa ha canviat molt la dinàmica del partit. L'Olesa ha deixat d'apretar un pel degut a l'avantatge obtinguda, però s'ha trobat amb un Molins totalment tancat a l'area, que no havia forma de superar, i quan ho feia, s'ha trobat amb una portera que ha aturat tot el parable i l'imparable. Tot i ser casi un atac-i-gol (sense gol), no s'ha pogut foradar la porteria del Molins, i en canvi en un contracop, la Cristina (del Molins) agafava l'Ariadna en fred colocant un altre escaire deixant el resultat final (6-2).

Alineació Olesa: Ariadna Gomez (p), Laura de la Cruz (1), Marina Montaño, Cristina Gramunt (1), Helena Oleart (1)- cinc inicial -, Alba Soler (2), Alba Basil, Gemma Cortes (1).

Gols: 0-1 (Natalia, 5:56), 1-1 (Cristina, 7:10), 2-1 (Laura, 9:15), 3-1 (Gemma, 9:47), 4-1 (Alba S., 15:35), 5-1 (Helena, 15:45), 6-1 (Alba S., 19:12). 2ª Part: 6-2 (Cristina, 5:51).