dissabte, 26 de febrer del 2011

2ª Catalana: Olesa 10 - CP Monjos 1

Partit molt tranquil per les olesanes contra un Monjos que ha vingut amb les jugadores justes. A més era l'ultim partit de la temporada amb totes les posicions ja definides.

El partit ha quedat sentenciat ja a la primera part. Ha encetat el marcador la Lara al minut 4. La Silvia, la Marina, la Laura i la Cristina serien les altres jugadores que acabarien marcant en aquesta primera part, on les jugadores olesanes han dominat bé territorialment. A dos minuts del descans, el Monjos acostaria el marcador en una bona jugada individual que ha enganxat la Cristina Garcia a contrapeu.

A la represa, tot i el gol de la Cèlia (que aconseguia marcar a l'ultim partit de la temporada) al primer minut, el Monjos s'ha tancat més a l'area, que tot i que li restava control, ha permès frenar millor l'atac olesà. La Lara per 2 cops i la Silvia arrodonirien el marcador. Partit amb molt poques faltes i amb regust de final d'una etapa.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Lara Jaime (4), Laura de la Cruz (1), Marina Montaño (1), Silvia Porterias (2) -cinc inicial-, Alba Basil, Cristina Gramunt (1), Celia Grivé (1) i Gemma Cortes.

Gols: 1-0 (Lara, 3:20), 2-0 (Silvia, 4:01), 3-0 (Lara, 4:55), 4-0 (Laura, 10:07), 5-0 (Marina, 10:58), 5-1 (17:40), 6-1 (Cristina, 19:05). 2ª Part: 7-1 (Cèlia, 19:48), 8-1 (Lara, 5:40), 9-1 (15:36), 10-1 (Silvia, 17:36).