diumenge, 16 de gener del 2011

Nacional Catalana: Sferic 13 - Olesa 2

Ja fa masses dies que em costa fer les cròniques. Els resultats no conviden, i el joc tampoc.
Anims noies, no deixeu que el desànim d'aquest pobre cronista us minvi la moral. Aixequeu el cap. Durant molts anys heu après a perdre , i també heu après a guanyar. Son cicles que es superen amb paciència i treball.

Potser les rivals en sabran més, però que ningú us pugui dir que no ho heu donat tot, i si les coses no surten, riurem i plorarem, i tornarem a intentar-ho. Mireu endevant, perque els camins que fan pujada, també acaben baixant.

Nota: I els dos gols de l'Olesa obra de l'Alba i la Txell !! El resultat al descans era de 3-0. La debacle olesana s'ha produit a la segona part.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt, Txell Ventura, Lara Jaime, Silvia Porterias -cinc inicial - Helena Oleart, Gemma Cortes i Alba Soler.

Alineació Sferic: Ainoa Junyent, Silvia Montoro, Aina Paredes, Laia Archs, Silvia Ferrer, Judith Milla.