dissabte, 15 de gener del 2011

Nacional Catalana: Noia 3 - Olesa 3

Partit molt igualat i trabat que no ha permes un joc lluit. I aixo que ha començat molt bé amb un gol de l'Alba als 30 segons. El partit s'ha mostrat en tot moment equilibrat, i les oportunitats han estat bastant repartides. 2 jugades fortuites en que s'han fet mal jugadores del Noia han escalfat una mica l'ambient, però posteriorment la cosa s'ha tranquilitzat tot i que el partit no ha acabat d'anar comode. Al minut 7 empataven les sadurnienques, que més tard capgirarien el marcador. Per sort, dos gols de la Txell i la Cristina han portat al descans a l'Olesa amb avantatge.

A la segona part només hi ha hagut el gol de l'empat del Noia en un partit que cap des dos equips ha acabat de tenir clares les seves opcions.

Alineació Olesa: Ariadna Gomez (p), Cristina Gramunt, Gemma Cortes, Lara Jaime, Txell Ventura -cinc inicial -, Helena Oleart, Silvia Porterias i Alba Soler.

Alineació Noia: Marta Arnau (p), Esther Tena, Judit Baldris, Sarai Marcos, Anna Rovira, Anna Tena, Silvia Rovira, Mireia Gibert.