diumenge, 23 de gener del 2011

Nacional Catalana: Masies de Voltregà 9 - Olesa 4

Ja sé que dir que el resultat es enganyós sempre té regust d'excusa barata, doncs al cap i a la fi, les osonenques han aprofitat bé les seves ocasions, però cal dir que l'Olesa avui ha mostrat en tot moment un joc molt més sòlid que a l'anterior jornada davant l'Sferic, i ha tingut ocasions i situacions per haver-se posat per davant al partit.
Llàstima que ens perd la falera de fer gols, i la defensa continua sent un punt feble.
El primer gol no arribaria fins al minut 12 per part del Masies. I poc desprès aconseguien el segon en un petit embolic. El joc però era ben igualat i amb millor domini territorial olesà. La Cristina retallaria distàncies  a 5 minuts del descans (2-1). El Masies poc segons desprès tornava a marcar. I tot i així, en menys d'un minut, la Txell i l'Helena han aconseguit empatar el partit a 3 minuts del final. Un xut llunyà del Masies a 2 minuts del descans, però, ha fet que el Masies arribés amb avantatge al marcador.
 A la represa, tot i que l'Olesa controlava relativament el joc amb uns quant pals que intuien un desenllaç favorable, ha rebut 2 gols gairebé consecutius que han tornat a revifar conguts fantasmes. La Sílvia al minut 9 aconseguia escurçar el marcador (6-4). Però en el tram final un rebot "tontu" i un parell de badades defensives olesanes han dibuixat un marcador que sempre ens costa assimilar.

Alineació Olesa: Ariadna Gomez (p), Cristina Gramunt, Txell Ventura, Gemma Cortes, Lara Jaime -cinc inicial-, Helena Oleart, Alba Soler i Silvia Porterias.

Alineació Masies de V.: -

Gols: 1-0 (11:30), 2-0 (13:10), 2-1 (Cristina,14:31), 3-1 (15:48), 3-2 (Txell, 16:22), 3-3 (Helena, 16:47), 4-3 (18:00). 2ª part: 5-3 (3:31), 6-3 (4:16), 6-4 (Sílvia, 8:04), 7-4 (12:32), 8-4 (15:58), 9-4 (16:27).