dissabte, 15 de gener del 2011

2ª Catalana: CP Manresa 4 - Olesa 3

Partit que ha s'ha complicat a les olesanes que els hi ha costat adaptar-se a la pista, i que tampoc han sabut resoldre.
Ha costat molt pendre el ritme del partit als dos equips, amb moltes imprecisions. L'unic gol de la primera part ha estat obra de l'Helena degut a una falta directa que ha senyalat l'arbitre.
A la segona part, el Manresa ha sortit amb moltes més ganes i en cinc minuts ja havia capgirat el marcador. La Lara ha aconsguit 3 minuts més tard posar l'empat al marcador, en una bona jugada individual. A 7 minuts del final, però, dos gols gairabé consecutius del Manresa allunyaven les esperances de treure un resultat positiu. La Lara a 4 minuts del final, acostaria de nou el marcador (4-3). Fins i tot a 1 minut del final l'Olesa ha tingut la possibilitat d'empatar al disposar de la Falta Directa per acumulació, però la Lara, aquest cop, no l'ha sabut transformar. Un resultat que dona emoció a la part alta d'aquesta competició.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Laura de la Cruz, Alba Basil, Marina Montaño, Lara Jaime -cinc inicial-, Helena Oleart, Alba Soler i Cèlia Grivé.

Alineació Manresa: --

Gols: 0-1 (Helena, 7:17). 2ª Part: 1-1 (2:29), 2-1 (4:32), 2-2 (Lara, 7:08), 3-2 (12:11), 4-2 (13:22), 4-3 (Lara, 15:55).