diumenge, 12 de desembre del 2010

Nacional Catalana: Olesa 2 -SHUM Maçanet 5

No ha estat de sort l'Olesa, tot i tenir el control de la bola durant gairebé tot el partit, 2 gols "tontus" a 40 segons del descans han desnivellat un resultat que fins el moment reflexava una igualtat dels dos equips manifesta.

El partit ha començat amb un quadre molt tancat del Maçanet que dificultava l'acció ofensiva olesana, que havia de recorrer a la pressió per trencar les linies defensives. Algunes indecisions olesanes han ajudat a facilitar el primer gol visitant al minut cinc. Tot i així una ràpida reacció olesana, primer gràcies a la Lara i desprès gracies a la Cristina, s'ha donat la volta al marcador. Però altrte cop el Maçanet, un minut més tard tornava a empatar el partit. Estavem al minut 10 de partit i l'igualtat al joc era màxima.
Malahauradament per l'Olesa, a 1 minut del descans una carambola de pal i porter, i una pilota escolada al primer pal, 15 segons més tard, han fet que el Maçanet s'escapès en el marcador.
La segona part ha tingut la mateixa tònica, les olesanes rodant i dominant territorialment, però la bona actuació de la portera del Maçanet, Cristina Codina, ha impedit poder-se acostar el marcador. Mentre que el Maçanet si ha aprofitat alguna de les ocasions que ha tingut tancant el marcador a 12 minuts del final amb el 2-5 definitiu. L'Olesa ha arribat a les 9 faltes i el Maçanet s'ha quedat en 6.
En definitiva, molta igualtat, amb 2 equips lluitadors que ja es comencen a coneixer i 2 formes de joc, en les que l'Olesa ha pagat car les badades, i a Nacional Catalana no s'hi val a badar.

Alineació Olesa: Mara Villatoro, Helena Oleart, Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Txell Ventura -cinc inicial-, Gemma Cortes, SIlvia Porterias, Alba Soler i Ariadna Gomez (p).

Alineació Maçanet: Cristina Codina, Judith Navarra, Alba Romaguera, Aurora Pons, Cèlia Roure, Cèlia Vidal, i Judit Codina.