divendres, 17 de desembre del 2010

Nacional Catalana: Olesa 1 - Capellades 6

No ha jugat bé avui l'Olesa. A vegades, l'equip rival es millor, d'altres, no es té sort, a cops es tenen errades vitals, però avui, senzillament no han jugat bé, davant un Capellades més motivat.

Tot i que semblava que podiem arrencar amb bon peu el partit al trobar una falta directa als 20 segons de partit en una obstrucció a la Cristina quan s'escapava sola, la Txell no l'ha pogut transformar. En canvi en el minut 8 començaria la Laura Torres, del Capellades, a obrir el marcador, que ampliaria 2 minuts més tard. A dos minuts del descans uns peus a l'area olesana eren sancionats amb penal, que tornava a transformar el Capellades. Era el 0-3. Encara tornarien les olesanes a tenir una oportunitat de marcar amb un altre penal, també per peus, a 50 segons de la mitja part, però aquest cop qui fallaria seria la Lara. La cosa no pintava bé. No sortien les jugades, i havia molta indecissió en el joc.

A la represa seguiria la mateixa tònica inicial. Molta voluntat i poca endreça per part de les olesanes. Dos gols gairebé seguits del Capellades als minuts 5 i 6 d'aquesta part eren tot una premonició. Amb l'entrada de l'Alba Soler a la pista, el joc pressionant de les olesanes ha guanyat una mica d'alegria, i la Silvia aconseguiria marcar, en mig d'un periode on han sovintejat més les arribades a l'area del Capellades, tot i que previament, l'Olesa tornaria a fallar la Falta directa corresponent a les 10 faltes (no era el dia, o potser era el dia de la Kelly, la portera del Capellades). Finalment a 2 minuts del final, el Capellades s'encarregueria de sentenciar el marcador. Cal dir que el Capellades també ha disposat d'un bon nombre d'ocasions que els pals s'han encarregat de desbaratar.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt, Lara Jaime, Txell Ventura, Gemma Cortes -cinc inicial-, Helena Oleart, Silvia Porterias (1) i Alba Soler.

Alineació Capellades: Kelly Ordoñez (p), Monica Morros, Laura Torres, Raquel Torres, Erika Garcia, Sonia Morros i Florentina Paez.

Gols: 0-1 (Laura, 7:09), 0-2 (9:49), 0-3 ([P], 17:35). 2ª Part: 0-4 (4:39), 0-5 (5:46), 1-5 (Silvia, 15:50), 1-6 (18:03).

Amb aquest partit, l'Olesa perd una bona oportunitat de no quedar enfonsada a les places de descens. La llastima, es que l'equip té un bon potencial com ha demostrat davant el Reus, l'Arenys o el Mollet, però li cal centrar-se més al joc i no regalar res, per que els altres equips no regalen res,... ni per Nadal.