diumenge, 19 de desembre del 2010

2ª Catalana: Olesa 5 - Tona 2

Bon partit el vist aquesta tarda a Olesa. Dos equips que juguen de tu a tu, sense tancar-se a l'area, donant molt dinamisme i espectacle al partit.

El marcador no s'obriria fins el minut 12 gràcies a una bona acció de la Cristina (i que acabaria fent quatre dels cinc gols del partit). Però dos minuts més tard, en una rapida internada per la banda dreta del Tona aconseguiria l'empat. El partit es mantenia obert, amb major domini olesà, però que no es traduia en gols fins... a cinc segons del descans. La Cristina aconseguia desfer un embolic a la zona del Tona i colava el segon gol olesà. Treu el Tona xutant fort de mig camp (quedaven com hem dit 5 segons), però la bola rebota a les espinilleres de la Cristina, que s'escapa sola i aconsegueix rematar el tercer gol (el segon en quatre segons). Faltaven 99 centèssimes pel descans. Es evident que aquests dos gols d'ultima hora han descolocat a un Tona que havia aguantat bé la primera part.
A la represa  ha seguit la mateixa tònica de joc, i als tres minuts tornava a marcar la Cristina,. El marcador no es tornaria a moure fins que la Mireia del Tona tornaria a acostar el resultat 4-2 a 10 minuts del final. Finalment la Silvia arrodoniria el resultat amb un gol de jugada individual en escapar-se per cames de les defenses visitants i fent un gol mentre queia degut a una falta dinàmica que l'arbitre, amb bon criteri, ha deixat continuar. Faltava un minut i ja no es mouria el marcador. Faltes: 9 pel Tona i 6 per l'Olesa.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Laura de la Cruz, Marina Montaño, Cristina Gramunt (4), Gemma Cortes -cinc inicial-, Alba Basil, Celia Grivé i Silvia Porterias (1).

Gols: 1-0 (Cristina, 11:13), 1-1 (12:35), 2-1 (Cristina, 19:54), 3-1 (Cristina, 19:59). 2ª Part: 4-1 (Cristina, 2:43), 4-2 (Mireia, 9:08), 5-2 (Silvia, 18:29).