diumenge, 12 de desembre del 2010

2ª Catalana: CP Monjos 1 - Olesa 5

Bon partit de les olesanes i bon partit dels Monjos que s'ha tancat molt bé en defensa. Tot i així, l'Olesa ha conseguit trencar la defensa el suficient com per obtenir un bon resultat.

Bona feina davant un ben organitzat Monjos, que ha generat problemes per entrar, i que ha provocat un parells de passivitats a les olesanes davant la dificultat d'entrar a la zona local.  La Laura seria la que inauguraria el marcador al minut 5 contra el seu ex-equip, i no seria fina a 2 minuts del descans que la mateixa Laura tornaria a foradar la xarxa local aprofitant bé un rebot de la Laia, la portera del Monjos que juntament amb la l?ariadna, la nostre portera, han tingut una bona actuació.
Desprès del descans, seria la Marina la que aconseguiria marcar al minut 12 en un bon xut per l'escaire. Poc desprès, en un bon contracop del Monjos la Sara Navarro, aconsegueix acostar el marcador d'un fort tret ras en un contracop.
Finalment la Cristina al minut 16, i a 40 segons del final, altre cop la Marina, han arrodonit el resultat final.

Alineació Olesa: Ariadna Gomez, Laura de la Cruz (2), Gemma Cortes, Marina Montaño (2) i Cristina Gramunt (1) -cinc inicial-, Alba Basil, Cèlia Grivé i Silvia Porterias.

Alineació Monjos: Laia Navarrete (p), Mercé Llopart, Sara Navarro, Laia Ferrer, Cristina Martí, Tina Torelló i Laia Bullón.