dissabte, 6 de novembre del 2010

Nacional Catalana: Olesa 4 - Arenys de Munt 3

La Mara aturant la falta directa a 1 minut del final

Gran el partit viscut avui a Olesa, amb dos equips molt equilibrats, i on l'Arenys ha vingut amb les jugadores justes, i això pot haver pesat en el rendiment. El primer gol de l'Olesa ha estat obra d'un fantàstic toc de la Txell en una passada fonda al minut 9. 2 minuts més tard, però, l'Arenys empatava el partit. El joc era ben viu. La Lara aconseguia avançar de nou l'Olesa en un potent xut ras ajustat al pal dret, arribant-se al descans amb aquest marcador de 2-1.
Al segon temps, la lluit seguia molt igualada. L'Arenys empatava al minut 7, i la cosa es tornava a animar. Al minut 13, l'Alba era derribada a l'area de l'Arenys, assenyalant l'arbitre penal, que no podia ser transformat per la Lara ja que per dos cops l'Ana Gea aturava el potent xut de la jugadora olesana. I de la possible ventatja de l'Olesa, passavem 1 minut més tard a un gol de l'Arenys que queia com un gerro d'aigua freda sobre les olesanes. Faltant 4 minuts, en una passada màgica de la Gemma sobre la Txell, aquesta aconseguia posar l'estic davant la portera visitant en un gol que feia posar el pavelló dempeus.
Arribavem als dos ultims minuts amb empat a 3, i 9 faltes d'equip per cada costat. L'intensitat del partit no podia evitar que les faltes directes arribessin. A 1.12 del final, a favor de l'Olesa, on la cristina no podia superar la porteria arenyenca, i sota la desesperació local, 15 segons més tard, la falta queia al costat olesà. Oportunitat d'or de l'Arenys, que aquest cop era la Mara la que impedia que l'Arenys s'avancès. Amb 50 segons, seguien les taules, i en una jugada de la Cristina que s'escolava dins l'area de l'Arenys, aguantat les escomeses de la defensa i esperant fins a la desesperació que la portera acabès estirada a terra, creuava un xut alt que significava la victoria de l'Olesa. Quedaven només vuit segons. No vam fer l'onada per que no som gaires, però casi, i ho vam disfrutar molt. Felicitats noies.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Txell Ventura (2), Lara Jaime (1), Helena Oleart, Cristina Gramunt (1), Gemma Cortes, Alba Soler i Silvia Porterias.

Alineació Arenys de Munt: Ana Gea (p), Marta Espiell, Carla Navarro, Alba de la Iglesia, i Maria Roca.

Gols: 1-0 (Txell, 8:42), 1-1 (10:14), 2-1 (Lara, 14:23). 2ª Part: 2-2 (6:43), 2-3 (12:15), 3-3 (Txell, 15:45), 4-3 (Cristina, 19:52).