dissabte, 20 de novembre del 2010

Nacional Catalana: Olesa 1 - Palau de Plegamans 9

El millor equip femení que ha passat per Olesa ens ha fet anar de cul tot el partit. La inicial defensa individual plantejada per les olesanes no ha pogut aturar les matemàtiques transicions vallesanes, i amb una Laura Puigdueta imparable que començava obrint el marcador a partir del minut 4. Tot i que la Mara ha aturat molt, els rebots eren territori abonat per les noies del Palau que ens posaven una cirereta a cada tir. Amb el canvi a defensa en quadre, hem aconseguit serenar una mica el marcador, i a 40 segons del descans, una contra de la Cristina en jugada individual, ha pogut fer el gol d'honor olesà (1-6 al descans).

A la represa, tot i que ha continuat el domini del Palau, el joc s'ha igualat més. El joc ha estat més viu, amb moltes faltes dinàmiques (sense aturar el joc) que acabava descontrolant el control de faltes. Cap dels dos equips ha pogut tranformar les faltes directes per acumulació, i el Palau acabaria amb tres gols més en aquesta 2ª part, establint el resultat definitiu de 1-9.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt (1), Lara Jaime, Txell Ventura, Helena Oleart -cinc inicial-, Gemma Cortes, Silvia Porterias, i Ariadna Gómez (p).

Alineació Palau Pleg.: Alba Ceballos (p), Berta Busquets (1), Laura Puigdueta (2), Ariadna Pujalt (1), Daniela Membreño (2), Paula Ferron (2), Sandra Bernal (1) i Carla Pisa (p).