diumenge, 28 de novembre del 2010

Nacional Catalana: Mataró 6 - Olesa 0

Les Mataronines han agafat a les olesanes ben adormides a la primera part (5-0), que els hi han posat les coses massa fàcils. No era un partit per guanyar, però si per obtenir un resultat més digne.

No ha ajudat el primer gol en una contra rapida mataronina als 3 minuts. El segon gol seria practicament igual, 2 contra 1, assistència precisa al segon pal i afusallament fulminant. El tercer gol, 10 segons més tard en robar la bola que acabaven de treure de mig camp del darrer gol ha enfonsat molt les olesanes. El joc s'ha tranquilitzat una mica però a 2 minuts del descans ha arribat el quart gol, i un minut més tard una falta molt al limit de la linea frontal ha estat senyalada com a penal per l'arbitre, tant que ni les jugadores s'adonaven que haguès estat penal. Llençament impecable del Mataró que no ha pogut aturar l'Ariadna que feia poc havia sustituit a la Mara que no es trobava bé. 5-0 al descans.

La segona part s'han despertat les olesanes i tot i que no han pogut generar gaires jugades de perill pel Mataró degut a la seva activa defensa, almenys han pogut contenir a les mataronines que només han pogut marcar al minut 5 de la segona part. Molt poques faltes al partit (crec que els equips no han passat de cinc) tot i l'intensa pressió i defensa individual realitzada.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt, Gemma Cortés, Lara Jaime, Txell Ventura, Silvia Porterias i Ariadna Gómez (p).

Alineació Mataró: Erika Arellano (p), Juliana Chiva, Ivet Comas, Judith Gassó, Anna Fontdegloria, Elisabet Gurri, Paula Batalla, Xantal Piqué i Judith Morera (p).

Gols: 1-0 (2:33), 2-0 (7:15), 3-0 (7:27), 4-0 (18:00), 5-0 ([P], 19:26). 2ª Part: 6-0 (4:49).