dissabte, 13 de novembre del 2010

2ª Catalana: Olesa 3 - CP Manlleu 6

No han fet gaire bon partit avui les olesanes, i el Manlleu ha sortit victoriòs en aquest duel a segona Catalana.
Un gol matiner  als 40 segons de l'inici ha marcat el ritme del partit. Al minut 5 tornava a marcar el Manlleu, però un minut més tard la Marina escurçava distàncies, i un minut més tard 2 gols gairebé seguits del Manlleu posaven un 1-4 amenaçador. El partit s'ha calmat lleugerement durant cinc minuts, i poc desprès s'iniciava la remuntada olesana, gràcies a la Cristina, que desprès de fallar un penal, aconseguia dos gols seguits, arribant al descans en un esperançador 3-4.
A la represa, però, les olesanes no han pogut superar la barrera defensiva del Manlleu, i en canvi han caigut 2 gols més cap al minut 5, que han establert el resultat definitiu.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Laura de la Cruz, Marina Montaño, Alba Basil, Cèlia Grivé -cinc inicial-, Cristina Gramunt, Gemma Cortés i Silvia Porterias.

Gols: 0-1 ([2], 0:43), 0-2 ([2], 5:07), 1-2 (Marina, 6:24), 1-3 ([2]6:54), 1-4 (8:51), 2-4 (Cristina, 16:27), 3-4 (Cristina, 17:18). 2ª Part: 3-5 (5:44), 3-6 (7:00).