diumenge, 7 de novembre del 2010

2ª Catalana: CP Breda 0 - Olesa 7

Tot i el resultat els gols han costat d'arribar. No seria fins al minut 10 que la cristina recuperava una pilota i creuava un xut a l'escaire que impedia a l'excelent portera del Breda fer res per aturar-la. La Laura fent una excelent tasca a la defensa, aconseguia donar la tranquilitat necessaria per que les alevines olesanes, la Gemma i la Silvia, aconsseguissin arrodonir el marcador al descans (0-4).
A la represa, tot i el domini olesà, ha tornat a costar trobar el gol. Finalment la Cristina per 2 cops, i la petita de l'equip, la Marina, posaven el marcador final de 0-7. Partit tranquil on cap equip ha arribat a les vuit faltes.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Laura de la Cruz, Alba Basil, Cristina Gramunt, Marina Montaño -cinc inicial-, Cèlia Grivé, Gemma Cortes, i Silvia Porterias.

Gols: 0-1 (Cristina, 9:21), 0-2 (Gemma, 13:15), 0-3 (Gemma, 17:52), 0-4 (Silvia, 18:24). 2ª Part: 0-5 (Cristina, 7:15), 0-6 (Cristina, 8:24), 0-7 (Marina, 15:58).