diumenge, 21 de novembre del 2010

2ª Catalana: CE Molins de Rei 1 - Olesa 8

Partit controlat per les olesanes, davant unes rivals molt millorades respecte l'anterior enfrontament. Les olesanes han començat amb les idees una mica espesses, i no seria fins al minut 13 que la Lara faria el primer gol en el llençament d'un penal. Poc desprès l'Helena per dos cops gairabé seguits establiria el resultat del descans, 0-3.
Al la segona hi hagut la mateixa tònica, amb domini olesà, però li costava arribar comodament a la porteria del Molins, i algunes de les contres locals han donat més d'un ensurt a l'Ariadna. Tres gols inicials de la Lara, la Gemma i l'Helena allunyaven l'Olesa al marcador, i finalment a 6 minuts del final, l'Helena ha aconseguit fer el vuitè gol. Tot i així, les locals en un potent xut ras i col·locat han fet el gol d'honor del Molins, establint el resultat definitiu. Partit tranquil on cap equip ha superat les 3 faltes.

Alineació Olesa: Ariadna Gomez (p), Laura de la Cruz, Lara Jaime, Marina Montaño, Cèlia Grivé, Helena Oleart i Gemma Cortés.

Gols: 0-1 (Lara [P], 12:40), 0-2 (Helena, 14:04), 0-3 (Helena, 15:18). 2ª Part: 0-4 (Lara, 1:58), 0-5 (Gemma, 2:41), 0-6 (Helena, 4:53), 0-7 (Gemma, 9:39), 0-8 (Helena, 13:31), 1-8 (15:22).