diumenge, 31 d’octubre del 2010

Nacional Catalana: Voltregà 3 - Olesa 0

Han fet rodar millor la pilota les voltreganenes, tot i que avui els ha costat més entrar a la zona olesana, i opcions a marcar tampoc han faltat a les nostres jugadores. Han aguantat bé el tipus.

El partit ha començat amb un robatori de la nostra pilota al centre del camp que ens ha posat la por al cos, però que no ha passat d'aqui. El primer gol ha estat al minut 6. Tot i que majoritariament el Voltregà aguantava bé la bola, tenia dificultats per tenir opcions clares de tir, i avui la Mara ha estat molt inspirada i el segòn gol només arribaria a 2 minuts del descans.
A la represa les olesanes han estat una mica més despertes i les ocasions s'han repartit millor. El tercer gol arribaria al minut 12, i ja no es mouria més. Partit molt tranquil i net amb només 3 faltes per cada equip.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt, Lara Jaime, Txell Ventura, Silvia Porterias -cinc inicial, Gemma Cortes i Helena Oleart.
Alineació Voltregà: Maria Ballesta (p), Laia Jimenez,  Anna Farres, Meritxell Vilella, Silvia Romero, Judit Burganya, Aida Palou i Silvia Jurado.