diumenge, 24 d’octubre del 2010

Nacional Catalana: Mollet 9 - Olesa 9

Partit emocionant i tens fins l'ultim segon. Ha començat l'Olesa molt fort que amb una efectivitat impecable ha aconseguit col·locar-se amb 0-3 favorable al minut 8. Tres minuts més tard, però, ha començat la reacció del Mollet que s'ha acostat fins el 2 -3. Però encara quedava molt partit. Primer un penal per peus voluntaris que han pitat a la Laura Vall (li pitarien un altre més tard), feia tornar a distanciar l'Olesa amb un gol de la Lara. Poc desprès la Cristina i la Silvia tornaven a distanciar les olesanes fins un 2-6. Poc segons desprès un xut de lluny del Mollet rebotava a l'stick de la Cristina descol·locant a la Mara donant el 3-6. A 1 minut del final la Cristina aconseguia rematar el primer temps en un excelent gol que rubricava una excelent mecanica de joc de l'equip (3-7).

El segon temps tornava a posar-se de cara a les olesanes en tornar a fer penalti el Mollet per peus voluntaris. La Lara tornava a marcar (3-8). Però aqui la fortuna abandonaria les olesanes i poc desprès el partit començaria a embolicar-se, començant per una inmerescuda blava a l'Alba Soler en una topada totalment fortuita en un bloqueig. Tot i que han fallat la directa corresponent, han conseguit marcar en la següent jugada. Erem al minut 8, amb un 4-8. A continuació la cosa s'embolica més.

Al minut 14, una enganxada a la Txell es castigada amb Blava i directa per l'Olesa, que la Lara no pot transformar, i en una jugada posterior, una picabaralla sense pilota a la zona defensiva entre la Lara i una jugadora del Mollet, ha estat castigada amb doble blava (per les dos jugadores). S'han executat una directa per cada equip transformant-se els dos tirs: 5-9, a 6 minuts del final.

L'Olesa patia una major carrega de faltes, amb 9 faltes d'equip per 5 del Mollet, i una major pressió del Mollet, han permès acostar-se al marcador amb dos gols. Un de penal per peus de l'Olesa. Quedaven 2 minuts quan ha caigut la desena falta olesana que Laura Valls no ha perdonat. L'Olesa ha intentat aguantar la pilota, carregant el Mollet de faltes fins que ha arribat a les 9 faltes. Quedava un minut. Malahauradament per l'Olesa, una pilota s'ha escolat sota la Mara en una jugada molt embolicada a l'area, conseguint l'empat a 40 segons del final.

Un joc molt precipitat en aquests ultims segons en la que les jugadores han protestat molt per faltes que no s'han pitat i la desena del Mollet no ha caigut. Final amb 9-9 i molts nervis. Una llastima ja que l'Olesa durant el partit ha tingut moltes ocasions per poder rematar el partit, però li ha faltat l'encert de la primera part.

No descobreixo res. Els partits del Mollet amb l'Olesa sempre arroseguen massa tensió, el joc es molt viu i ràpid (només cal repassar els marcadors dels 2 equips mes golejadors de 1ª Catalana la passada temporada), però no cal que el public col·labori a encrespar un partit ja prou emocionant a la pista.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Gemma Cortes, Cristina Gramunt (4), Lara Jaime (4), Silvia Porterias (1) -cinc inicial-, Txell Ventura, Alba Soler i Laura de la Cruz.
Alineació Mollet: Aroa Mulero (p), Jessica Escudero, Natalia Castillo, Maricel Escudero, Laura Vall, Marina Mateu, Esther Pellisou, i Ines Marco (p).

Gols: 0-1 (Lara, 2:30), 0-2 (Cristina, 3:35), 0-3 (Lara, 6:19), 1-3 (Laura V., 6:40), 2-3 (10:02), 2-4 (Lara [P], 10:23), 2-5 (Cristina, 11:45), 2-6 (Silvia, 14:33), 3-6 (pp.,14:47), 3-7 (Cristina, 18:59). 2ª Part: 3-8 (Lara [P], 1:15), 4-8 (7:10), 5-9 (Doble FD: Cristina / Laura V., 13:09), 6-9 (16:04), 7-9 (Laura V.[P], 16:36), 8-9 (Laura V.[FD], 18:27), 9-9 (19:18).

El partit va ser enregistrat pel canal de Televisió VallèsVisió. Podeu veure un resum, molt resum, a l'informatiu d'esports del canal: http://www.vallesvisio.cat/ (heu de "clicar" Dilluns La Jornada del 25/10/2010. L'informació apareix al minut 26.30.