dissabte, 2 d’octubre del 2010

2ª Catalana: UE Barberà 6 - Olesa 3

L'equip femení del Barberà, amb qui compartim la capçalera d'aquest bloc, han descol·locat totalment les olesanes a la primera part.

De bon començament, el Barberà ha jugat amb una defensa molt pressionant que ha descol·locat totalment a les olesanes, que especialment a la primera part no han aconseguit superar amb garanties les linies locals. Un primer gol pel primer pal, al minut 4 de partit, ha obert el festival de gols del Barberà que entre contres i rebots ha establert un demolidor 5 a 0 a la mitja part (els 3 ultims en l'interval d'un minut). Les ocasions de les olesanes s'estavellaven en una bona actuació de la portera local si conseguien superar la linea de pressió. Fins i tot la Cristina ha fallat un penal al minut 12 per elevació de la bola a dins l'area. La pressió del Barberà ha estat molt asfixiant (molt física), i creiem que l'arbitre no ha estat a l'alçada picant poquissimes faltes d'equip, ja que els contracops olesans s'emportaven un grapat de pals que impedien elaborar cap jugada.

A la segona part, l'Olesa ha tancat millor les linies i les oportunitats han estat millor repartides. La Cristina al minut 5, i poc desprès amb una falta directa per blava en una enganxada de patí ha acostat el marcador fins al 5-2. Cal dir, que el Barberà s'ha emportat una blava afegida al sortir corrent una jugadora abans d'executar la directa.
Poc desprès en un contracop de la Cristina, ha llençat un potent xut que s'ha estavellat a la part inferior del travesser, i l'arbitre que era a prop ha donat gol, tot i que creiem que la pilota no havia entrat, provocant l'indignació local. A manca de 40 segons, el Barberà ha conseguit el sisè gol, establint el marcador definitiu.
Alineació Olesa: Ariadna Gomez (p), Cristina Gramunt (3), Laura de la Cruz, Gemma Cortes, Silvia Porterias -cinc inicial-, Marina Montaño, Alba Basil i Cèlia Grivé.

Gols: 1-0 (4:20), 2-0 ([31], 7:05), 3-0 (13:08), 4-0 (13:46), 5-0 (14:24). 2ª Part: 5-1 (Cristina, 4:15), 5-2 ( Cristina [FD], 9:20), 5-3 (Cristina, 12:10), 6-3 (19:22).