diumenge, 31 d’octubre del 2010

2ª Catalana: Olesa 9 - CP Manresa 2

Partit més lluitat del que reflexa el marcador. Una defensa forta de les manresanes que ha fet que es carreguessin de faltes, no ha posat les coses facils a les olesanes, que no conseguirien el primer gol fins el minut 12, obra de l'Alba Basil. Poc desprès la Marina rematava una passada fonda de la Crisitina per posar al 0-2, i la Cristina aconseguia posar el 3-0 en un desafortunat rebot de les manresanes. Resultat amb el que acabava el primer temps.
Al segon temps ha començat semblant a la primera part. Al minut 4, en una jugada embarullada a la zona olesana, la pilota s'ha escolat sota la Mara, era el 3-1. En aquests moments, però, s'ha desmoronat la defensa manresana i les nostres jugadores han fet cinc gols en 4 minuts, un d'ells de falta directa per acumulació de faltes. Un cop ha conseguit serenar-se el joc manresà, el joc s'ha reposat fins al minut 13, en que la Lara aconseguia el novè gol. Poc desprès en un rapid contracop les manresanes han clavat per l'escaire el seu segon gol, establint el resultat definitiu.

Cal remarcar el fort impacte rebut al pit per una jugadora manresana en un tir de la Lara a 2 minuts del final, i del que desitgem que no hagi estat res.

Alineació Olesa: Mara Villatoro, Cristina Gramunt (3), Alba Soler, Marina Montaño (1), Helena Oleart (2), Alba Basil (1) i Lara Jaime (2) (tant la Cèlia Grivé com la Laura de la Cruz, no han pogut jugar per trobar-se lesionades).