diumenge, 12 de setembre del 2010

Torneig Ciutat de Mataró: CH Mataró 2 - Olesa 3

Partit corresponent a la categoria de 1ª Catalana.

L'equip al torneig Ciutat de Mataró amb la copa
Partit molt igualat que ha posat en evidencia la manca de rodatge en aquest primer partit de la temporada. La calor al pavelló mataroní tampoc ha ajudat gaire, fent que les nostres jugadores quedessin ofegades massa aviat.

Ha començat marcant l'Olesa gràcies a l'Alba i a l'ajut involuntari de la portera del Mataró que acabat fent-se entrar la pilota a la porteria. Abans d'arribar el descans arribaria l'empat Mataroní, que tot i el joc igualat es mostrava molt atent a les jugades d'atac olesanes impedint amb un joc ràpid aconseguir bones opcions de gol.

A la represa el Mataró s'ha posat per davant (2-1). Per sort la Cristina ha estat inspirada i ha aconseguit capgirar el marcador, primer amb un tret per l'escaire, i el gol de la victòria al recuperar una pilota darrera la porteria i colar-la per baix al primer pal (aquell gol que tant toca la moral a les porteres), a 2 minuts del final. Remarcar que la Lara no ha pogut transformar un penal, per una falta d'equip dins l'àrea Mataronina on han fet caure la Gemma.

A la segona part s'ha vist l'equip una mica més posat, però caldrà agafar bé el ritme en els propers partits, que seran bastant més complicats tenint en conta que el Mataró ha jugat amb un equip de categoria inferior a la que ens trobarem a partir d'ara (...i comencem pel Voltregà!). Per cert bon partit de les porteres que han aturat molt i bé.

Avui en Mestres ha fet rodar molt la banqueta, tant per posar a prova les jugadores, com per poder-les donar un respir. L'Alba s'ha lesionat al poc de sortir a la segona part en el que sembla una estrebada que esperem no sigui res.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (2), Helena Oleart, Alba Soler (1) -cinc inicial-, Txell Ventura, Silvia Porterias, Gemma Cortes i Ariadna Gómez (p).

El partit s'englobava en una matinal d'hoquei femení, on també es disputava un partit de Minifem entre el Mataró i el Bigues i Riells (victoria de les mataronines per 5-2). Desprès s'ha disputat un partit de categòria Nacional Catalana entre el Mataró i el Shum Maçanet (que no se com ha acabat, 0-1 al descans). Matinal en un ambient xafagós però agradable pel bon tracte rebut pels organitzadors.