dissabte, 18 de setembre del 2010

Nacional Catalana: CP Voltregà 10 - Olesa 4

Estrenavem categoria i estrenavem equipament i una mica més i hem d'estrenar una zodiac per poder arribar a Voltregà enmig d'un espectacular diluvi que ens va caure a sobre durant tot el camí.
 Al final, ens van caure, fins i tot, un petit ruixat de gols.

Partit que va tenir un domini clar de les Voltreganeses que van saber trobar-se millor a la pista, i l'Olesa que excepte els primers minuts de cada part on va tenir un gran desconcert a la pista, van mirar de contenir el joc de les osonenques i aprofitar les contres. Els dos primers gols del Voltregà van arribar al minut 4, i el tercer al minut 7, però seguidament la Txell aprofitava bé una pilota que li arribava a la frontal de la porteria del Voltregà per engaltar un tret per l'escaire que acostava el marcador. A partir d'aquest moment, ja una mica més centrades, les jugadores olesanes s'han tancat millor i ja no hi ha hagut més gols en els 12 minuts restants de la 1ª part.

La represa no ha començat gens bé. Dos robatoris de bola en el mig camp han fet que en el primer minut el Voltregà s'escapès en el marcador fins al 5-1. Un minut més tard la Cristina en una bona jugada podia arribar fins dins l'àrea  i fer un bon escaire per acostar el marcador (5-2). El marcador ja no es tornaria a moure fins al minut 9, on gairebé quatre gols seguits del Voltregà ens han sentenciat definitivament.  Els últims minuts l'Olesa ha apretat una mica més, i com que el Voltregà ha seguit fent pressió a tot el camp (com des de l'inici),
L'equip estrenava nova equipació
ens ha permès fer algunes contres, com l'escapada de la Silvia per la dreta que desprès d'engaltar un bon tret que ha rebotat a la portera , la Gemma l'ha enganxat de bolea fent un bonic gol (9-3). El desè gol de Voltregà arribaria al minut 15, i finalment l'acumulació de faltes del Voltregà, ha permès a la Cristina executar amb èxit un falta directa establint el resultat definitiu.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (2), Helena Oleart, Txell Ventura (1) -cinc inicial-, Gemma Cortes (1), Silvia Porterias i Ariadna Gomez (p).
Alineació Voltregà: Mireia Moraleda (p), Silvia Jurado, Maria Ferron, Mireia Serrallonga, Anna Romero (5), Silvia Romero (4), Meritxell Vilella, Anna Farres, Laia Jimenez (1), i Maria Ballesta (p).

Gols: 1-0 (3:10), 2-0 (4:10), 3-0 (6:27), 3-1 (Txell, 6:47). 2ª Part: 4-1 (0:24), 5-1 (0:41), 5-2 (Cristina, 1:37), 6-2 (8:50), 7-2 (9:40), 8-2 (10:03), 9-2 (11:25), 9-3 (Gemma, 12:49), 10-3 (15:12), 10-4 (Cristina [FD], 16:26).
Faltes: Voltregà: 11. Olesa: 6

L'Alba Soler no va poder jugar per trobar-se lesionada.