divendres, 10 de setembre del 2010

Hoquei Base Femení

Font: hoqueibasefemeni
Ahir va finalitzar la primera fase corresponent a la votació popular dels Premis Blocs Catalunya, on hi ha participat, en l'apartat d'esports, el bloc hoqueibasefemeni de Reus. Ara entrarà en la fase de votació de jurat. Potser guanyarà i potser no. Però un fet es evident, i m'atreveixo (poques vegades ho faig) a parlar en nom de tots els que segueixen aquest bloc del hoquei femení olesà, que el bloc d'Hoqueibasefemeni, ès, de llarg, una petita maravella, que molt més enllà del món de l'hoquei, trasllada la vessant humana de l'esport a poesia visual.

Amb un grafisme original, efectista, però humil, es capaç de convertir qualsevol derrota en una festa, un petit esforç en una gesta, i qualsevol victoria la fa compartir amb tota la resta d'equips. Sense perdre mai una capacitat informativa, que ja voldrien molts esports d' "elit".

Sort i per molts anys

1 comentaris:

hoqueibasefemeni ha dit...

Gràcies Martí, per la teva amistat, per les teves emocionants paraules, pel teu suport constant, actiu i incondicional, per estar al costat, per compartir la passió per l'hoquei patins femení, pel teu bloc, per estimar tant la teva filla, per acompanyar-la en la seva formació. Tinc un deute amb tots vosaltres. Amb molta estima.