dissabte, 25 de setembre del 2010

2ª Catalana: Olesa 10 - CP Monjos 4

Partit que han pogut controlar bé les olesanes inicialment, tot i que al final el Monjos ha pogut escurçar distàncies.
El primer gol ha estat de la Laura al minut 6 i dos minuts més tard una bona castanya de la Lara ha aconseguit el segon, desprès han vingut 3 gols gairebé seguits, de l'Helena i dos més de l Lara, aquest ultim executant un penal.
Escurçaria distancies el Monjos en una jugada embolicada a l'area de la Mara, i finalment la Laura marcaria el gol definitiu del primer temps (6-1).

A la represa, dos gols molt matiners de l'Alba Soler abans del primer minut han allunyat definitivament l'Olesa al marcador. Fins el minut 9, no es mouria el marcador, i seria gràcies a la Marina aconseguint el 9-1. Desprès ha vingut un període una mica convuls, on el joc s'ha espatllat una mica. Hi han hagut 2 targetes blaves, una per una jugadora del Monjos en fer caure la Laura al costat de la tanca, i l'altre per la Marina (si, ho heu llegit bé) per cridar des de la banqueta (*).

La nostre falta directa no ha pogut ser transformada per la Laura, però si ho ha sigut per part del Monjos, que amb la falta directa per acumulació i un penal, han aconseguit tres gols. Finalment la Lara ha 2 minuts del final ha aconseguit el gol definitiu al transformar un altre penal.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Alba Basil, Lara Jaime (4), Helena Oleart (1), Laura de la Cruz (2) -cinc inicial-, Marina Montaño (1), Alba Soler (2) i Cèlia Grivé.

Gols: 1-0 (Laura, 5:30), 2-0 (Lara, 8:26), 3-0 (Helena, 10:10), 4-0 (Lara, 10:54), 5-0 (Lara [P], 11:25), 5-1 (12:23), 6-1 (Laura, 13:11). 2ª Part: 7-1 (Alba S., 0:12), 8-1 (Alba S., 0:49), 9-1 (Marina, 8:42), 9-2 (12:15), 9-3 (13:33), 9-4 (15:02), 10-4 (Lara [P], 17:11).

(*) Per entrendre com ha guanyat una targeta blava una nena d'onze anys (Aleví 1er any) que no diu mai res, estant a la banqueta cal explicar la situació, per que s'ho mereix:
En un moment del joc, l'Alba Soler ha estat derribada a l'area i tota la gent local, inclosa la banqueta olesana ha cridat "que es penal!!", just quan l'arbit estava a la vora. Ha aturat el joc, s'ha acostat a la banqueta i ha preguntat qui havia sigut (havien estat totes), i totes (com al cole quant pregunta el professor) mirant el terra, el cel,..., davant el silenci col.lectiu l'arbit ha demanat que es veuria obligat ha ensenyar la targeta a la capitana de l'equip. La Marina, la més innocent de l'equip, i puc posar la ma al foc, de tota la categòria, ha aixecat el dit timidament, per no tenir remordiments de consciència  i... s'ha emportat el premi gros.
De tot se'n aprèn. No es un retrèt a l'arbit (tampoc ha alterat el resultat) ja que teoricament els jugadors han de jugar i callar, però la veritat, escoltant el que s'escolta en tots els partits, potser ha estat un pel massa, només un pel...