dilluns, 16 d’agost del 2010

L'equip Femení a Nacional Catalana


Així és. En dos anys, l'equip Femení ha conseguit pujar a la màxima categoria a nivell de Catalunya. L'ascens ha estat degut a la restructuració d'equips efectuada. La categoria Nacional Catalana havia quedat amb pocs equips, ja que no baixava cap equip de l'OK Lliga, i en canvi en marxaven tres equips per baix. Això, junt amb la renuncia a l'ascens d'alguns equips de 1ª Catalana, ha obert la possibilitat d'aquest ascens a l'Olesa que no ha dubtat en assumir el repte, basant-nos en l'excelent actuació de l'equip la passada temporada, on ens vam quedar a un lloc de la promoció d'ascens.

En aquest ascens ens acompanyen el Noia B i el Reus, que han estat repescats del descens i el CP Masies de Voltregà que fa un doble salt mortal passant directament de 2ª a 1ª Nacional, un salt que si bé administrativement es poc elegant, esportivament aquest equip crec que s'ho pot permetre, i tothom quedarà col·locat allà on esportivament pot donar tot el que té.

Som conscients de que les coses no seran gens facils, es per això que aquest any es reforçarà la part defensiva (una mica oblidada la temporada passada) per que ens permeti asserenar el joc.
Ara toca mirar endevant i no agafar por, perque aquest equip té molt a dir encara.

Com molts ja sabeu s'ha fet una gran restructuració de l'hoquei Femení, però d'això en parlaré més endevant. I no m'oblido, tampoc, del 2on equip Femení de l'Olesa que es mereixerà una presentació com cal.