dissabte, 8 de maig del 2010

Sub16-J3: Manlleu 1 - Olesa 6

Un dels contratacs desaprofitats


Molt millor

El partit amb el Manlleu ha estat més senzill, i s'han vist ganes decorrer, que ja es molt, desprès dels anteriors partits.
En general l'Olesa ha dominat bé el partit, i s'han tingut moltes oportunitats de gol, que a la primera part han entrat (5-0), però que a la segona no hi havia manera, i entre desencerts, pals i pifies, el marcador practicament no s'ha mogut. El gol del Manlleu l'han conseguit a 3 mints del final. Els gols de l'Olesa han estat tots de la Cristina excepte un de la Silvia.

Alineació Olesa: Ariadna Gomez, Cristina Gramunt (5), Lara Jaime, Gemma Cortés, Silvia Porterias (1) -cinc inicial-, Helena Oleart.

Amb aquesta victoria, l'Olesa s'assegura la 6ª plaça del campionat, i demà haurà de lluitar per la cinquena plaça amb el Mataró, que li ha anat ben just de poder classificar-se per les semifinals, al empatar 2-2 amb l'Sferic. No serà un rival gens fàcil.

Dins del notre grup, també s'ha jugat un partit molt interessant entre el Bigues i l'Arenys de Munt per la primera plaça de grup que ha acabat 3-2, en un resultat molt ajustat, en el que l'Arenys ha disposat d'una falta directa a 8 segons del final.

Per cert, hem rebut el suport d'una representació del Prebenjamí B. Hem intentat convencer la Bea si es volia posar una estona de portera, però ha declinat l'oferta. Gràcies.