dissabte, 8 de maig del 2010

SUB16-J2: Olesa 3 - Arenys de Munt 5

Progressa lentament / Necessita millorar...

...com deien fa un parell d'anys les notes dels estudis. Dos parts ben diferenciades. Una primera part, en que les olesanes no han estat gaire fines, i en que un parell de regals i i unes jugadores de l'Arenys amb més ganes de correr, han posat un 0-3 delatador.
A la segona part, l'actitud de l'Olesa ha canviat, però ha estat una reacció tardana. Tornaria a marcar l'Arenys posant un 0-4. Un penal per aixecar l'estick a l'area executat per la Lara ha posat el 1-4. Un periode de control Olesà ha conseguit remuntar fins el 3-4 amb gols de la Lara i la Cristina, a dos minuts del final. Però era massa just, i l'Arenys ha aprofitat bé una bola a l'area per batre a l'Ariadna a l'ultim minut, deixant el 3-5 definitiu.
Tampoc ha estat un partit brillant, però de les derrotes també se n'aprèn.
Aquesta tarda toca el Manlleu, que ha rebut un 9-2 per part del Bigues.